Τρίτη 14 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το πρόγραμμα του Δ. Κουτσούμπα

Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, αυτές τις μέρες περιλαμβάνει:

  • Την Τετάρτη 15 Μάη, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση που διοργανώνει η ΤΟ Νοτιοδυτικών - Περιστερίου του ΚΚΕ στο Περιστέρι (πλατεία Δημαρχείου). Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, και η Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια ευρωβουλευτής.
  • Την Πέμπτη 16 Μάη, θα μιλήσει στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ., στη Θεσσαλονίκη, στο Αγαλμα Βενιζέλου. Θα χαιρετίσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.
  • Την Παρασκευή 17 Μάη, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση που διοργανώνει η ΤΕ Ηρακλείου του Κόμματος, στο Ηράκλειο, στο Μεϊντάνι (νέος πεζόδρομος Ιδης). Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Σάββας Βασιλειάδης και Σεμίνα Διγενή, ο Μανώλης Συντυχάκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Δημήτρης Βρύσαλης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ