Τρίτη 14 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Σε μαζική συγκέντρωση στη Ν. Ιωνία μίλησε χτες ο Δ. Κουτσούμπας

Σε συγκέντρωση στο κατάμεστο δημοτικό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας μίλησε χτες το απόγευμα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, καλώντας τους εργάτες, τους ανέργους, τους φτωχούς επαγγελματίες «να αξιοποιήσουν την πείρα τους, να τιμωρήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, που έχει κάνει επάγγελμα την κοροϊδία, αλλά και τη ΝΔ, που έχει το θράσος να βγαίνει και από πάνω, να υπερασπίζεται το αντιλαϊκό παρελθόν της». «Τιμωρήστε τους ρίχνοντας στην κάλπη τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε δήμους και Περιφέρειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δ. Κουτσούμπας.

Τη συγκέντρωση χαιρέτισαν ο Δημήτρης Σταθόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, ο Νίκος Ζαχαρόπουλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Βόρειο Τομέα Αττικής, και ο Κώστας Κατιμερτζόγλου, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Παρευρέθηκαν επίσης οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκος Σερετάκης (Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας), Γιώργος Ζαχάρος (Ν. Ηρακλείου), Θανάσης Φωτόπουλος (Αμαρουσίου), Παναγιώτης Μακρίδης (Μεταμόρφωσης) και Σπύρος Κωνσταντάς (Πεντέλης - Μελισσίων).

(Αναλυτικό ρεπορτάζ θα δημοσιευτεί σε επόμενο φύλλο του «Ριζοσπάστη»)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ