Τρίτη 14 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στο Πέραμα, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων, θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, η Δέσποινα Μαστρολέων, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Βασίλης Βατίστας, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 12.30 μ.μ., σε σύσκεψη με τους καθηγητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και θα χαιρετίσει ο Ευάγγελος Χριστοφόρου, καθηγητής στο ΕΜΠ.

-- Στις 11.30 π.μ., ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο στην οδό Φυλής και Αγ. Μελετίου, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1 μ.μ., στη ΣΕΥΠ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, σε εκδήλωση με θέμα «ΕΕ vs ΥΓΕΙΑ», θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος.

-- Στις 5 μ.μ., ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Μιχάλης Σελέκος, δήμαρχος Χαϊδαρίου και εκ νέου υποψήφιος, θα επισκεφτούν το ΙΕΚ Χαϊδαρίου για να συζητήσουν με τους καθηγητές και τους μαθητές.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη γυναικών της ΤΟ Κατασκευών (αίθουσα Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, Βερανζέρου 1, 2ος ορ.), θα μιλήσει η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στις 5 μ.μ., ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί την Σιβιτανίδειο για να συζητήσει με τους καθηγητές και τους μαθητές.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε σύσκεψη με φοιτητές του Ιστορικού - Αρχαιολογικού (cafe «Ερωφίλη», Μπακνανά 4, Νέος Κόσμος) θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στις 9 π.μ., ο Μιχάλης Μιχαήλ, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Γιώργος Παλιούρας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, θα επισκεφτούν την Τροχαία.

-- Στις 6 μ.μ., στο Πατάρι της «Σύγχρονης Εποχής», η Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα μιλήσει σε σύσκεψη Λογοτεχνών.

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί το ΚΕΣΕΝ.

-- Σε σύσκεψη της ΚΟΒ ΟΤΑ Δυτικών του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πετρούπολης, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Σίμος, δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου υποψήφιος.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Ν. Φιλαδέλφεια (δημαρχείο Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας, Δεκελείας 97), θα μιλήσουν η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος και ο Νίκος Σερετάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας.

-- Σε συγκέντρωση στο Γαλάτσι, στις 7.30 μ.μ., στο άγαλμα της Εθνικής Αντίστασης (Αγ. Γλυκερίας & Γαλατσίου), θα μιλήσουν: Η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφια ευρωβουλευτής, η Κωνσταντίνα Τσιουπρά και ο Γρηγόρης Χαραλαμπιδης, υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου.

-- Στις 9.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί το Λαϊκό Νοσοκομείο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Σε σύσκεψη αποφοίτων σοσιαλιστικών χωρών, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241, σταθμός ΗΣΑΠ «Αγ. Νικόλαος»), θα μιλήσουν ο Μάκης Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ και της προσωρινής διοίκησης του Συλλόγου «Εμείς που σπουδάσαμε στο Σοσιαλισμό».

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ιλιον (πλατεία Δημαρχείου), θα μιλήσουν ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Γιάννης Τασιούλας και ο Νίκος Σταματόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου.

-- Στη Νίκαια, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι), θα μιλήσουν η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, και ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη.

-- Στο Κερατσίνι (πλ. Λαού), στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσουν ο Νίκος Αμπατιέλος, ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, και ο Γιώργος Καλαμαράς, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Μενίδι (αίθουσα παραρτήματος Συνδικάτου Οικοδόμων, Δεκελείας 42), θα μιλήσει σε σύσκεψη συνταξιούχων ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Παλαιό Φάληρο (πλατεία Ντάβαρη), θα μιλήσει η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσει ο Νίκος Γαρδίκης, υποψήφιος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Ελληνικό (πλατεία Σουρμένων) θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Ρούλα Ελευθεριάδου, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Γιώργος Ιωαννίδης, υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Βύρωνα (πλατεία Εθνικής Αντίστασης) θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Βαγγέλης Γείτονας, υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα.

-- Στις 8 μ.μ., στο Μαρούσι (πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού), θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Μιχάλης Μιχαήλ, ανθυποπυραγός ε.α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Θανάσης Φωτόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Κορωπί (πλατεία Αγάλματος), θα μιλήσουν η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, υποψήφιος δήμαρχος Κορωπίου.

-- Στις 8 μ.μ., στη Βούλα (πλατεία Ιμίων), θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Βίκυ Αράπη - Καραγιάννη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Κώστας Πασακυριάκος, υποψήφιος δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, σε σύσκεψη με παλαίμαχους του οικοδομικού κινήματος θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., ο Δημήτρης Βιτάλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί την ΑΕΝ.

-- Στις 11 π.μ., στους εργαζόμενους στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, θα περιοδεύσει η Χριστίνα Σκαλούμπακα.

-- Στις 10 π.μ., η Εφη Χαλιού, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το υπουργείο Υγείας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος θα επισκεφτεί το υπουργείο Τουρισμού για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11.45 π.μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, θα επισκεφτούν την ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., σε σύσκεψη με φοιτητές της ΣΕΤΠ και ΣΕΤ (πρώην ΣΓΤΚΣ και ΣΤΕΤΡΟΔ), θα μιλήσει η Δέσποινα Μαστρολέων.

-- Στις 2 μ.μ., σε σύσκεψη με φοιτητές της Ιατρικής, θα μιλήσει η Αφροδίτη Ρέτζιου.

Την Πέμπτη 16 Μάη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Πετράλωνα (πλατεία Αγ. Αικατερίνης), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Κωνσταντίνα Τσιουπρά και ο Γιώργος Παλιούρας, υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ., στη Μεταμόρφωση (κεντρική πλατεία), θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Μιχάλης Μιχαήλ και ο Παναγιώτης Μακρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

-- Στα Κύθηρα, στις 7.30 μ.μ., στο Προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου στα Φράτσια, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 5.30 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, θα μιλήσουν σε σύσκεψη με μετανάστες που διοργανώνει η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού, ο Αχμετ Μουσταφά, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Μελίσσια (πλ. Αγ. Γεωργίου), θα μιλήσουν ο Δημήτρης Βιτάλης και ο Σπύρος Κωνσταντάς, υποψήφιος δήμαρχος Μελισσίων - Πεντέλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ