Τρίτη 20 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τελευταίο «αντίο» στο σ. Παναγιώτη Βακαλόπουλο

Από την πολιτική κηδεία του σ. Π. Βακαλόπουλου
Από την πολιτική κηδεία του σ. Π. Βακαλόπουλου
Τον κομμουνιστή Παναγιώτη Βακαλόπουλο, επί 20 χρόνια δήμαρχο Ταύρου, αποχαιρέτησαν σύντροφοι και φίλοι στην πολιτική κηδεία που έγινε την Παρασκευή, στο Δημαρχείο Ταύρου. Παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ. Τον επικήδειο εκφώνησε η Τούλα Μητσέα, γραμματέας της ΤΕ Νότιου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ.

«Αποχαιρετάμε με θλίψη και συγκίνηση το σύντροφο Παναγιώτη Βακαλόπουλο, στέλεχος του ΚΚΕ ως την τελευταία στιγμή. Ως κομμουνιστής δήμαρχος υπερασπίστηκε τους εργαζόμενους και το φτωχό λαό του Ταύρου. Αγωνίστηκε και διεκδίκησε μέτρα ανακούφισης της ζωής του λαού και συνέδεσε το όνομά του με τα έργα ανάπλασης του Δήμου», τόνισε μεταξύ άλλων.

Εκ μέρους της ΚΟΒ Ταύρου, τον «αποχαιρέτησε» ο γραμματέας της Γρηγόρης Κονιδάρης και εκ μέρους της ΚΝΕ ο Γιάννης Μπαλλούς, μέλος του ΤΣ Νότιου Τομέα της ΚΝΕ. Ο απερχόμενος δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, διάβασε ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο μεταξύ άλλων αποφάσισε να ονομάσει χώρο του Δήμου με το όνομα «δήμαρχος Παναγιώτης Βακαλόπουλος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ