Τρίτη 20 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ
Μπόγλου Παναγιώτης, απόστρατος Συνταγματάρχης

«Οπως όλος ο ελληνικός λαός, κι εμείς οι απόστρατοι στρατιωτικοί, αλλά και οι συνάδελφοί μας που είναι στην ενέργεια, έχουμε υποστεί τις συνέπειες των πολιτικών που ακολούθησε η ΕΕ και οι εδώ κυβερνήσεις και μας οδήγησαν στην κρίση. Η ακρίβεια, οι περικοπές στην Υγεία, τα χαράτσια μάς έχουν εξουθενώσει. Τα παιδιά μας χτυπιούνται από την ανεργία, όσα δουλεύουν είναι κακοπληρωμένα και χωρίς δικαιώματα, ενώ άλλα αναγκάζονται να μεταναστεύσουν. Αλλα μας έλεγαν όμως τα κόμματα εξουσίας! Τώρα άλλα κόμματα "απειλούν" την ΕΕ με καταγγελίες και καλύτερες διαπραγματεύσεις. (Σιγά που θα ιδρώσει το αυτί της "Κρουπ" ή της "Φέροσταλ"!).

Τα γεγονότα στην Ουκρανία δείχνουν πού μπορεί να φτάσει η εμπλοκή της ΕΕ. Ούτε ο ευρωενωσιακός προσανατολισμός της, ούτε το γεγονός ότι πρόκειται για έναν τεράστιο ενεργειακό κόμβο απέτρεψαν το αιματοκύλισμα! Τα ζητήματα αυτά πρέπει να μας ευαισθητοποιούν όλους.

Στηρίζω το ΚΚΕ γιατί ήταν το μόνο κόμμα που μας προειδοποίησε για όλα, λέγοντάς μας την αλήθεια σχετικά με την ΕΕ! Στηρίζω το ΚΚΕ γιατί αγωνίζεται στο πλευρό του εργαζόμενου, του αυτοαπασχολούμενου, του αγρότη για μια καλύτερη κοινωνία! Στηρίζω το ΚΚΕ γιατί πρόκειται για ένα γνήσια πατριωτικό κόμμα!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ