Τρίτη 20 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές
Σήμερα, Τρίτη

-- Στη Χαλκίδα στις 8 μ.μ. στην πλατεία Αγ. Νικολάου. Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στη Λιβαδειά στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στην Αμφισσα στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Λαού. Θα μιλήσει ο Π. Πολίτης, μέλος της ΕΠ Στερεάς του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ.

-- Στην Κοζάνη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Μ. Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στην Καβάλα, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Θ. Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στην Πτολεμαΐδα, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει η Αγγέλα Χατζηδημητρίου, υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στα Γιάννενα, στις 9 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ν. Εξαρχος.

-- Στο Αγρίνιο, στις 9 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ρ. Μαρούδας και Β. Νικάκης.

-- Στη Λευκάδα, στις 9 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν ο Κ. Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Μ. Μιχαήλ.

-- Στην Ηγουμενίτσα, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Ν. Τριάντης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Β/Δ Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Στην Καρδίτσα, στην κεντρική πλατεία, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Ν. Αγγέλου, υποψήφιο ευρωβουλευτή. Θα χαιρετίσει ο Β. Μπούτας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στα Φάρσαλα, στην πλατεία, στις 11 π.μ., με ομιλητή τον Ρ. Μαρούδα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο ευρωβουλευτή.

-- Στην Καβάλα, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Θ. Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στην Αλεξανδρούπολη, στις 8 μ.μ., μπροστά στο Δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Αλ. Αρβανιτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στη Φλώρινα, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Κ. Σταμπολίδης, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στην Καστοριά, στις 7.30 μ.μ., απέναντι από την Αντιπεριφέρεια. Θα μιλήσει ο Α. Τσάκωνας, μέλος του ΓΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στα Γρεβενά, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στην Πάτρα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Γεωργίου. Θα μιλήσει ο Κ. Παπαδάκης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Οι προσυγκεντρώσεις έχουν οριστεί για τις 7 μ.μ. στην πλατεία Ψηλών Αλωνιών για το κέντρο και τις ανατολικές συνοικίες, στην πλατεία Νόρμαν για τις βόρειες συνοικίες και την ΚΝΕ και στην πλατεία Πίνδου για τις νότιες συνοικίες και την επαρχία της Αχαΐας.

-- Στο Βόλο, στην παραλία, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Σ. Ζαριανόπουλο, υποψήφιο ευρωβουλευτή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ