Τετάρτη 18 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Κλείνει» Ελαμπντελαουί ο Ολυμπιακός

Ο Νορβηγός μέσος Ομάρ Ελαμπντελαουί επιβεβαίωσε τις επαφές του με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι του έχει γίνει μία πολύ καλή πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του μιλώντας στην ιστοσελίδα της χώρας του «fvn.no». Οπως τόνισε ο παίκτης, από πλευράς πρωταθλητών Ελλάδας τού έχει προταθεί ένα πολύ καλό συμβόλαιο και οι επαφές βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Μάλιστα, χτεσινές πληροφορίες ήθελαν την ελληνική ομάδα να ανακοινώνει ίσως και σήμερα τη μεταγραφή του παίκτη.

  • Παρά τις όποιες καθυστερήσεις στα μεταγραφικά ζητήματα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, εκφράζει την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στην έναρξη των υποχρεώσεών της για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σημειώνεται πως οι «πράσινοι» μέχρι τώρα με εξαίρεση τον Χ. Μπούρμπο δεν έχουν κλείσει άλλον ποδοσφαιριστή ενώ έχει κολλήσει και η υπόθεση για παραμονή και τη νέα σεζόν των δύο δανεικών Σίλντενφελντ και Αμπέντ.
  • Νωρίς νωρίς μπήκαν στα βάσανα οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης αφού στις αρχές της βδομάδας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά. Αλλωστε, οι υποχρεώσεις της ομάδας στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ στα μέσα του άλλου μήνα επέβαλλαν την... πρόωρη έναρξη της προετοιμασίας.
  • Σε προφορική συμφωνία με τον Χουάν Φεράντο ήρθαν στον Εργοτέλη, με τον Ισπανό τεχνικό να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας και να γίνεται ο πρώτος ξένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ