Τετάρτη 18 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
«Στοπ» από Οτσόα στη «Σελεσάο»

Με τον Οτσόα να αποτελεί την εγγύηση κάτω από τα δοκάρια, το Μεξικό έμεινε όρθιο απέναντι στη Βραζιλία, υποχρεώνοντας τους οικοδεσπότες σε λευκή ισοπαλία 0-0. Αποτέλεσμα που διατηρεί τις δύο ομάδες στο ρετιρέ του ομίλου με 4 βαθμούς, αλλά για το σκηνικό των θέσεων πρόκρισης πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα του σημερινού παιχνιδιού Κροατία - Καμερούν.

Η Βραζιλία φάνηκε πιο απειλητική, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορεί να νικήσει τον Οτσόα, ο οποίος κράτησε όρθιο το Μεξικό σε αρκετές στιγμές με πιο χαρακτηριστική τη φάση του 26' σε κεφαλιά του Νεϊμάρ. Ωστόσο, οι «οικοδεσπότες» και πάλι, όπως και στην πρεμιέρα κόντρα στην Κροατία, παρουσίασαν αδυναμίες στο παιχνίδι τους κυρίως στον τομέα της ανάπτυξης από τον άξονα.

Αντίθετα, οι Μεξικάνοι στάθηκαν πολύ καλά, δείχνοντας προσοχή στην αμυντική λειτουργία και ποντάροντας στις αντεπιθέσεις κατάφεραν με το 30' να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να βγαίνουν μπροστά χάνοντας και αυτοί μάλιστα δυο-τρεις σημαντικές ευκαιρίες. Παράλληλα, έδειξαν και χαρακτήρα στο τελευταίο 15λεπτο, όταν η Σελεσάο ανέβασε τους ρυθμούς της πιέζοντας την αντίπαλη άμυνα.

Σήμερα, οι δυο ηττημένοι της πρεμιέρας Κροατία και Καμερούν θα προσπαθήσουν να κρατήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχουν με τον νικητή να μπαίνει γερά στο κόλπο της πρόκρισης και αυτός.

  • Η βαθμολογία: Βραζιλία 4, Μεξικό 4 Κροατία (1αγ) 0, Καμερούν (1αγ) 0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ