Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Πιστοποιητικό για τρεις

Τρεις ΚΑΕ ήταν αυτές που καθάρισαν από χτες για το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα αφού, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, οι φάκελοι των Ρεθύμνου, ΚΑΟΔ και ΠΑΟΚ ήταν πλήρεις και τους δόθηκε η άδεια συμμετοχής. Φάκελο στην Επιτροπή έχουν καταθέσει επίσης και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Κηφισιά και Αρης, ωστόσο υπάρχουν στον καθένα εξ αυτών κάποιες ελλείψεις και η Επιτροπή δεν εξέδωσε πιστοποιητικά. Πάντως, τα όποια θέματα των συγκεκριμένων ΚΑΕ αναμένεται να τακτοποιηθούν την επόμενη βδομάδα. Αντίθετα, στην πιο δύσκολη θέση απ' όλους φαίνεται να είναι η ΑΕΚ αφού η επιστροφή της στην Α1 είναι στον «αέρα». Η Ενωση βρίσκεται ήδη αρκετά πίσω όσον αφορά τα διαδικαστικά, με αρκετά θέματα, διοικητικά και οικονομικά, να είναι ανοιχτά.

ΑΡΗΣ: Η ΕΟΚ έστειλε χτες στη FIBA την επιστολή η οποία της είχε ζητηθεί και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών για την ΚΑΕ Αρης.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Με τη φανέλα του Κολοσσού θα αγωνίζεται ο Μάικλ Τζέιμς, καθώς οι Ροδίτες ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον 24χρονο Αμερικανό γκαρντ.

ΠΑΟΚ: «Εκλεισε» το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας των Κώστα Χαραλαμπίδη και Γιώργου Δέδα με τον ΠΑΟΚ καθώς οι δύο παίκτες υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια χτες Πέμπτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ