Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 2-0
Προβάδισμα πρόκρισης

Ενα βήμα πριν από μια σπουδαία επιτυχία, όπως είναι η παρουσία στους ομίλους της διοργάνωσης, βρίσκεται πλέον ο Αστέρας Τρίπολης μετά τη νίκη του με 2-0 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ χτες στην Τρίπολη. Ετσι πλέον οι Αρκάδες απέκτησαν σοβαρό προβάδισμα στα προγνωστικά για την πρόκριση στον επόμενο γύρο και ενόψει της ρεβάνς έχουν την τύχη στα χέρια τους. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο αγώνας με την ισραηλινή ομάδα θα γίνει στην Κύπρο λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη Γάζα δίνει παραπάνω πλεονεκτήματα στον Αστέρα. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη παρουσιάστηκε διαβασμένη στον αγωνιστικό χώρο εφαρμόζοντας κατά γράμμα το στόχο να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και να χτυπήσει τους αντιπάλους της στις αντεπιθέσεις. Μάλιστα, σε δύο από αυτές ευτύχησε να πετύχει τα δυο γκολ σε αντίστοιχα καθοριστικά σημεία. Αρχικά με τον Μάτσα στο 29' και στις αρχές της επανάληψης με τον Ζησόπουλο (47'). Ετσι άρχισαν να κάνουν διαχείριση του παιχνιδιού, ωστόσο όμως η οπισθοχώρηση στο τελευταίο τέταρτο, που έδωσε το δικαίωμα στην ισραηλινή ομάδα να αυξήσει την πίεση, έκανε τα τελευταία λεπτά ιδιαίτερα αγχωτικά.

Στη διαμόρφωση του αποτελέσματος έπαιξε ρόλο και η καθοριστική επέμβαση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Θεοδωρόπουλου στο 86' σε κοντινό σουτ του Πρίτσα που κράτησε το μηδέν και ακέραιες τις ελπίδες του Αστέρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Λούι (87' Τιέ Μπι), Γκόιαν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Ουσέρο, Κουρμπέλης, Ρόλε (70' Σανκαρέ), Μουνάφο, Μάτσα (80' Μπαράλες), Ντε Μπλάσις.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Πάμπλο, Γιεϊνί, Τιμπί, Γκαρθία, Σπουνγκίν, Αλμπερμαν, Ιγκιέμπορ, Ραντί (87' Λουγκάσι), Μπεν Μπασάτ (66' Πρίτσα), Ζάχαβι, Μίκχα (76' Μπεν Χαΐμ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ