Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Νεκρός σε επεισόδια στη Βραζιλία

Ενας νεκρός και δεκάδες τραυματίες ήταν το θλιβερό αποτέλεσμα της συμπλοκής οπαδών της Παλμέιρας και της Κορίνθιανς, στο Σάο Πάολο. Οπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, ο εκλιπών οπαδός της Παλμέιρας χτυπήθηκε από κάποιο μέλος του σκληροπυρηνικού συνδέσμου της Κορίνθιανς με έναν κορμό δένδρου στο μετρό του Σάο Πάουλο και άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της πόλης όπου διακομίστηκε αμέσως μετά το συμβάν.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Παίκτης της Λίβερπουλ είναι ουσιαστικά από χτες ο Ιταλός επιθετικός Μάριο Μπαλοτέλι, που αφήνει τη Μίλαν και επιστρέφει στην Αγγλία για δεύτερη φορά μετά τη θητεία του στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μπαλοτέλι, που αποχαιρέτησε χτες τους συμπαίκτες του στους «Ροσονέρι», αναμένεται σήμερα να τελειώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στους «κόκκινους».

ΙΣΠΑΝΙΑ: Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο σημερινό επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης (23.30 ΟΤΕ) για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Ο Πορτογάλος έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και όπως αποκαλύπτει η «AS», αυτός ο τραυματισμός μπορεί να οφείλεται στην τενοντίτιδα που υπέστη την περυσινή χρονιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ