Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
Πέρασμα κορύφωσης από πολλούς νομούς

Το 40ό Φεστιβάλ έχει μπει πια σε πορεία κορύφωσης στους περισσότερους νομούς της χώρας και ολοκληρώνει το ταξίδι του με πλούσιες εκδηλώσεις σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις. Αναλυτικά, αυτές τις μέρες τέτοια Φεστιβάλ γίνονται:

Στις Σέρρες, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στο πρώην στρατόπεδο «Παπαλουκά», από τις 8 μ.μ. και τις δύο μέρες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα Παρασκευή: Μαθητική συναυλία με τους «Mouse Troopers», «Leather jacket», «Paint it Blank». Οπτικοακουστικό αφιέρωμα για τα 40 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Νεανικό ροκ με το συγκρότημα «Bella Donna». Στον παιδότοπο θα λειτουργήσει εργαστήρι κούκλας. Αντίστοιχα, αύριο Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Ομιλία από τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Συναυλία με το μαθητικό συγκρότημα «Ignorance». Ποντιακό χορό και τραγούδι από την «Εύξεινο Λέσχη Ν. Σερρών». Αφιέρωμα ενάντια στο φασισμό. Ροκ συναυλία με τους «Desert Rocks». Λαϊκό γλέντι. Στον παιδότοπο θα γίνουν δραματοποιήσεις από ιστορίες του κόσμου.

Στη Λευκάδα, σήμερα Παρασκευή, στο ανοιχτό θέατρο, από τις 7.30 μ.μ., με επίδειξη tae kwon do από το σύλλογο ΕΥΚΛΕΑΣ Λευκάδας, μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα στην ΕΠΟΝ, βιντεοπροβολή, ομιλία από τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτή του Κόμματος, και γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.

Στα Γιαννιτσά, σήμερα Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στο Πολύκεντρο, όπου θα μιλήσει ο Θανάσης Χριστίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χιπ - χοπ με το μαθητικό συγκρότημα «PIXELS» και λαϊκό γλέντι.

Στη Ζάκυνθο, αύριο Σάββατο, στην πλατεία Σολωμού με: Ομιλία από τον Τίμο Φαραό, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς της ΚΝΕ. Παραδοσιακούς χορούς από χορευτική ομάδα μαθητών από το Γυμνάσιο - Λύκειο Βολιμών. Παραδοσιακή ζακυνθινή «ομιλία» με θέμα «Πολιτική και Ερωτας» από τη θεατρική ομάδα «Ουφούντου λούφου». Συναυλία από τα μαθητικά συγκροτήματα «Σκοτεινοί Ιχνηλάτες» και «Rise up». Λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι από το συγκρότημα της ΚΝΕ.

Στο Κιλκίς, αύριο Σάββατο, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ειρήνης. Θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Επίδειξη πάλης από τον Παλαιστικό Σύλλογο Ευρωπού. Χορευτικά Πολιτιστικών Συλλόγων: Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάλης Στέρνας Κιλκίς (ποντιακά), Θρακική Εστία Κιλκίς (Θρακιώτικα). Ταξικό ραπ, αφιέρωμα στο ποντιακό τραγούδι με τον Ματθαίο Φερεσίδη, ποντιακό γλέντι με τον Θοδωρή Σαχπεκίδη. Τουρνουά πινγκ - πονγκ, διαγωνισμό γκράφιτι.

Στη Βέροια, αύριο Σάββατο, στην πλατεία Ελιάς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Συναυλία από μαθητικά και νεανικά συγκροτήματα. Εργαστήρι ζωγραφικής και ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ.

Στη Χαλκιδική, αύριο Σάββατο, στην πλατεία των Μουδανιών. Θα μιλήσει στέλεχος της Τομεακής Επιτροπής Χαλκιδικής του ΚΚΕ. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει με συναυλία ροκ μουσικής.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα (2021-08-21 00:00:00.0)
Οι φεστιβαλικές εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου (2016-09-03 00:00:00.0)
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη (2014-08-22 00:00:00.0)
Κορυφώνεται το Φεστιβάλ σε μεγάλες πόλεις (2013-09-06 00:00:00.0)
Φεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ (2013-08-31 00:00:00.0)
Διήμερα κεφιού σε πολλές πόλεις (2001-09-07 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ