Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στην Αττική

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αττική ετοιμάζονται να προϋπαντήσουν το κεντρικό Φεστιβάλ της Οργάνωσης, στο Ιλιον, διοργανώνοντας παράλληλα προφεστιβαλικές εκδηλώσεις:

Σήμερα Παρασκευή στην πλατεία στα Θυμαράκια αντιφασιστική εκδήλωση, 8.30 μ.μ., με μαθητική θεατρική παράσταση, ομιλία του Μάνου Μυλωνά, μέλους του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ, χιπ-χοπ και ροκ συναυλίες.

Σήμερα Παρασκευή, στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ (Γ' Σεπτεμβρίου 110), 9 μ.μ., εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Τηλεπικοινωνιών, με παρουσίαση του project «40 Φεστιβάλ ΚΝΕ... Οδηγητής των νέων εργατών», ομιλία της Τόνιας Γαρδούνη, μέλους του ΚΣ της ΚΝΕ, και λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι.

Αύριο Σάββατο, πλατεία του Αγίου Ανδρέα (Λαμπρινή) εκδήλωση για την ανεργία, 8.30 μ.μ., με παρουσίαση συλλογικής εργασίας της Τομεακής Οργάνωσης Α' Αθήνας - Γαλατσίου για την πείρα από την οργάνωση των ανέργων μέσα από τις Λαϊκές Επιτροπές, ομιλία της Μαρίας Τσατσά, μέλος του Τομεακού Γραφείου Α' Αθήνας - Γαλατσίου της ΚΝΕ, και λαϊκό γλέντι. Στο χώρο θα γίνονται εγγραφές σε Λαϊκά Φροντιστήρια και θα συλλέγονται ρούχα, τρόφιμα, σχολικά είδη.

Αύριο Σάββατο, πλατεία Ελ. Βενιζέλου στον Κορυδαλλό, με μαθητικά συγκροτήματα, ομιλία του Αλέκου Περράκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Πειραιά της ΚΝΕ, λαϊκό πρόγραμμα και αθλητικές δραστηριότητες. Θα συλλέγονται επίσης τρόφιμα, ρουχισμός και συμμετοχές μαθητών για ενισχυτικά μαθήματα.

Κυριακή 14 Σεπτέμβρη, πλατεία Παπανικολή στη Ζέα (Πασαλιμάνι), με αντιφασιστικό σκετς, παρουσίαση ιστορικής αναδρομής για το ΕΑΜ και την ΕΠΟΝ στον Πειραιά, χαιρετισμό της Αρτέμιδας Καργάση, μέλους του Τομεακού Γραφείου Πειραιά της ΚΝΕ, και ροκ συναυλία. Θα γίνονται εγγραφές για το φροντιστήριο της Λαϊκής Επιτροπής Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ