Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Τα Φεστιβάλ σε άλλες πόλεις

Πλήθος μεγάλων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ γίνονται σε όλη την Ελλάδα σήμερα και αύριο που έχουν πλούσιο πολιτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα (αναλυτικά τα προγράμματα στις ιστοσελίδες http://efestival.kne.gr και http://www.902.gr).

Συγκεκριμένα το Φεστιβάλ αυτές τις μέρες θα περάσει από:

Πάτρα, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στο ΤΕΙ της πόλης. Αύριο θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ηράκλειο, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στο Κομμένο Μπεντένι. Αύριο θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Χανιά, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών. Αύριο θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ρέθυμνο, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στο Δημοτικό Κήπο. Αύριο θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Λάρισα, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στην κοίτη του Πηνειού. Αύριο θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Βόλο, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στο Πάρκο Ρήγα Φεραίου. Σήμερα θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Καρδίτσα, αύριο Σάββατο στο Παυσίλυπο, θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Γιάννενα, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στο πάρκο Λιθαρίτσια. Αύριο θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αρτα, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στην πλατεία Σκουφά. Σήμερα θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Χαλκίδα, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στο Πάρκο Βούρκου. Αύριο θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Λαμία, σήμερα Παρασκευή, στην πλατεία Πάρκου, θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Λιβαδειά, σήμερα Παρασκευή, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Καβάλα, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο. Σήμερα, στο Πάρκο Φαλήρου, θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κομοτηνή, αύριο Σάββατο, στην Παλιά Νομική, θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αλεξανδρούπολη, αύριο Σάββατο, στο Πάρκο Ακαδημίας, θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Κοζάνη, αύριο Σάββατο, στο πάρκο, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Ρόδο, αύριο Σάββατο, στο πάρκο Αϊ Γιάννη, θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αργος, σήμερα Παρασκευή, στο θεατράκι της πλατείας του Αγίου Πέτρου, θα μιλήσει ο Γιάννης Τεφάνης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς της ΚΝΕ.

Σύρο, αύριο Σάββατο, στην πλατεία Μιαούλη, θα μιλήσει η Εύα Κατρή, μέλος της Επιτροπής Αιγαίου της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ