Παρασκευή 10 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ετοιμάζουν την «επόμενη μέρα»

Μια γεύση από τις διεργασίες, που είναι σε πλήρη εξέλιξη για την «επόμενη μέρα» του αστικού πολιτικού συστήματος, έδωσαν χτες οι τοποθετήσεις «ανεξάρτητων» βουλευτών, αλλά και βουλευτών της συγκυβέρνησης όπως του Ν. Σηφουνάκη, και του Β. Μωραΐτη.

Το στίγμα έδωσε πρώτος ο «ανεξάρτητος» και πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Σπ. Λυκούδης, προτείνοντας συγκυβέρνηση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «η χώρα έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού», τονίζοντας ότι «καμία δύναμη δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντιμετωπίσει μόνη της τα κρίσιμα θέματα» όπως η διαπραγμάτευση, οι μεταρρυθμίσεις, ο εκλογικός νόμος κ.ά.

Με τον Σπ. Λυκούδη εμφανίστηκε να συμφωνεί στη συνέχεια ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ν. Σηφουνάκης σημειώνοντας ότι «θα έρθει μια στιγμή, όπως είπε και ο Σπύρος Λυκούδης, που κανείς, όποιος και αν είναι κυβέρνηση, δεν θα μπορεί να κάνει καμία τομή. Δεν θα έχει εκείνη την πλειοψηφία που θα του επιτρέπει να κάνει αυτά που έχει εξαγγείλει». Ενώ στη συνέχεια ο Β. Μωραΐτης, επίσης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «ανοχή της κυβέρνησης τους επόμενους μήνες» και πρότεινε «νέες κυβερνητικές λύσεις από τη σημερινή Βουλή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ