Παρασκευή 10 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι τοποθετήσεις των άλλων κομμάτων

Eurokinissi

Η πλήρης κάλυψη του πυρήνα της αντιλαϊκής πολιτικής και της στρατηγικής τη ΕΕ ήταν το κύριο χαρακτηριστικό των τοποθετήσεων των άλλων κομμάτων της αστικής διαχείρισης.

Από τους ΑΝΕΛ ο πρόεδρος του κόμματος, Π. Καμμένος, επιδόθηκε στα γνωστά περί κυβέρνησης κατοχής από τη Γερμανία και τη Μέρκελ βγάζοντας λάδι την αστική τάξη της χώρας και την ΕΕ, ενώ δεν άφησε ανεκμετάλλευτο και το κλίμα που ήδη είχε δημιουργηθεί σχετικά με τις «παρεμβάσεις» επιχειρηματιών στη κυβέρνηση, παρουσιάζοντας λίστα με σκάνδαλα και φωτογραφικές διατάξεις υπέρ επιχειρηματιών από την πλευρά της κυβέρνησης. Μάλιστα σημείωσε: «Κάνετε μπίζνες κύριοι της κυβέρνησης».

Από την ΔΗΜΑΡ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν. Τσούκαλης αφού εκτίμησε ότι «ψεύδεται» η κυβέρνηση σχετικά με τα περί εξόδου από την κρίση και ότι τα χειρότερα έρχονται, σημείωσε ότι «θα πρέπει η χώρα απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις, οι οποίες είναι άκρως δυσοίωνες, να αποκτήσει μια εθνική στρατηγική στα κρίσιμα ζητήματα», ενώ ξεκαθάρισε ότι αυτή η διαδικασία «θα πρέπει να μας οδηγήσει στην αντίληψη και στη μεγαλύτερη προσπάθεια περισσότερης Ευρώπης.

Από τη ΧΑ οι βουλευτές που πήραν το λόγο όπως ο Κ. Μπαρμπαρούσης επικεντρώθηκαν στα αόριστα περί «κλεπτοκρατίας» για να μην αγγίξει το κεφάλαιο, ενώ επιδόθηκαν και στα γνωστά εθνικιστικά παραληρήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ