Σάββατο 2 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΑΙΔΕΙΑ
Υποβολή μηχανογραφικών για πτυχιούχους ΤΕΕ

Μέχρι τις 8 Ιούνη πρέπει να υποβάλουν τη σχετική αίτηση, μηχανογραφικό δελτίο, όλοι οι κάτοχοι πτυχίου Β` κύκλου ΤΕΕ (ημερήσιων και εσπερινών) που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις ειδικές εισιτήριες εξετάσεις για εισαγωγή στα ΤΕΙ.

Η υποβολή της αίτησης - μηχανογραφικού γίνεται αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους στην αρμόδια επιτροπή συγκέντρωσης των μηχανογραφικών που εδρεύει σε κάθε Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες λειτουργούν ΤΕΕ. Τον ακριβή χώρο της ανωτέρας επιτροπής μπορούν να τον πληροφορηθούν οι ενδιαφερόμενοι από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και από τα οικεία ΤΕΕ, από τα οποία μπορούν να προμηθευτούν και τα σχετικά έντυπα.

Μαζί με το μηχανογραφικό δελτίο οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν και επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου του (αν πρόκειται για απόφοιτο παλαιότερου έτους) ή βεβαίωση του οικείου ΤΕΕ στο οποίο φοιτά, από την οποία να προκύπτει ότι είναι μαθητής τελευταίου τετραμήνου Β`' κύκλου των ΤΕΕ (αν πρόκειται για τελειόφοιτο). Ο υποψήφιος κατά την προσέλευσή του στην επιτροπή πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ