Τρίτη 28 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΔΙΕΘΝΗ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ
φωτό 1

Για τα 3 χρόνια από το παντοτεινό φευγιό του συντρόφου μου στη ζωή και στο Κόμμα, ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ, η γυναίκα του Καλλιόπη προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ, για την Οικονομική του Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κάτω Αιγάλεω.

***

φωτό 1

Οι άνθρωποι ξεκινάνε από τις άκρες της ζωής τους. Αλλοι στρώνουν τις καρδιές τους στα πεζοδρόμια. Αλλοι συμπληρώνουν και κλείνουν τον κύκλο τους βιολογικά. Εσύ, παιδί μου, γιατί έφυγες τόσο νωρίς, χωρίς να κλείσει ο κύκλος σου;

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ γεννήθηκε στις 9/1/1956 στον Πειραιά και απεβίωσε στις 9/9/2014. Σπούδασε κοινωνική λειτουργός. Για 20 χρόνια ήταν προϊσταμένη του τμήματος στο Νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου» και τα τελευταία 10 χρόνια εργάστηκε σαν ωρομίσθια στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθηνών. Κράτησε μια 2ωρη εκπομπή (11 -1) στα πρώτα χρόνια του ραδιοφωνικού σταθμού «902 Αριστερά στα FM. Συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις του ΚΚΕ. Πάλεψε και έδωσε καλές αρχές στα παιδιά της, αλλά άφησε μεγάλο κενό με το θάνατό της.

Εγώ θα σου ανάψω το καντήλι της ψυχής μου και με το φως του να σε φωτίζει στην τελευταία σου στράτα στον κακοτράχαλο δρόμο για τον Αδη. Καλό σου ταξίδι παιδί μου, θα σε θυμάμαι όσο ζω.

Στη μνήμη σου, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Β΄ Διαμερίσματος Πειραιά.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
Βασιλόπουλος Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ