Σάββατο 8 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΜΕ
Στο πλευρό των εργαζομένων της ραδιοφωνίας

Την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους τεχνικούς του ραδιοφώνου και τη διοίκηση του Σωματείου τους (ΕΤΕΡ) στον αγώνα τους για τη Συλλογική Σύμβαση και το δικαίωμα της προσφυγής στον ΟΜΕΔ, εκφράζει το ΠΑΜΕ. Καλεί τους εργαζόμενους στο χώρο της ραδιοφωνίας να προβάλουν τις διεκδικήσεις τους συμμετέχοντας στην απεργία στις 27 Νοέμβρη.

Οι εργοδότες στο χώρο της ραδιοφωνίας (ΕΙΙΡΑ) έκαναν έφεση κατά της διαιτητικής απόφασης του ΟΜΕΔ, αξιώνοντας μεγαλύτερες μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων. Τις αξιώσεις των εργοδοτών αποθρασύνει το αντεργατικό οπλοστάσιο και μέσα σε αυτό η πρόσφατη τροπολογία της κυβέρνησης που δίνει τη δυνατότητα να αμφισβητείται ανά πάσα στιγμή το επίπεδο των μισθών προς το χειρότερο.

Με την ανακοίνωσή της, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ «καλεί όλα τα σωματεία, τους εργαζόμενους όλων των κλάδων, να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και των εργοδοτών, να προβάλλουν πέρα από τα άλλα αιτήματα και αιτήματα για κάλυψη των απωλειών, για ΣΣΕ των αναγκών μας και όχι της διασφάλισης των κερδών της εργοδοσίας. Η υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις είναι ανάγκη να γίνει υπόθεση του κάθε σωματείου, όλων των εργαζομένων και να απαιτηθεί με καθολική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία τις 27 Νοέμβρη.

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στο χώρο της ραδιοφωνίας. Το δίκιο θα κριθεί στο δρόμο του αγώνα. Να προβάλλουμε τις διεκδικήσεις μας με καθολική συμμετοχή στην απεργία και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ