Κυριακή 18 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Δημήτρης Κατραντσιώτης

Πρωταθλητής Νέων Ελληνορωμαϊκής Πάλης και αθλητής Μαραθώνιων κολύμβησης με διάπλους Τορωναίου (Χαλκιδική), Χίου Τσεσμέ, Σύμη Ντάτσα κ.ά.

Στηρίζω το ΚΚΕ και συμπαρατάσσομαι με τις αρχές της γνήσιας λαϊκής συμμετοχικής δημοκρατίας, όπου εμείς οι εργαζόμενοι θα αποφασίζουμε και θα καθορίζουμε τις τύχες μας και όχι αυτοί που ενώ δεν παράγουν τίποτα, τα παίρνουν όλα.

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί μέσα σε μια Ευρώπη του κεφαλαίου που μόνο στόχο έχει τα κέρδη των λίγων.

Παιδεία, Υγεία, Αθλητισμός είναι αγαθά για όλους και όχι μόνο για τους έχοντες. Δυστυχώς σήμερα ο νέος διπολισμός ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με τις πολιτικές που εφαρμόζουν ή θα εφαρμόσουν αποκλείουν το σύνολο της εργατικής τάξης από την πρόσβαση σε αυτά τα αγαθά και εμπορευματοποιούν τα πάντα, αφού έτσι επιτάσσουν τα παγκόσμια πρότυπα του καπιταλισμού. Στοχεύουν στα δικαιώματά μας τσακίζοντας κάθε τι που έχει απομείνει, για να υπάρξει η ανάπτυξή τους.

Ολα αυτά θα οδηγήσουν αναπόφευκτα σε εξαθλίωση το λαό. Γι' αυτό ψηλά το κεφάλι και δυνατό ΚΚΕ. Απλώνω και εγώ το χέρι μου λοιπόν και συμπαρατάσσομαι στους δρόμους του αγώνα, της δουλειάς μακριά από τον "Καναπέ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ