Κυριακή 18 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Δραστηριότητες μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
  • Σήμερα, Κυριακή:

-- Σε πολιτική συγκέντρωση στο Κιλκίς, στις 12 το μεσημέρι, στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς, θα μιλήσουν ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και ο Γιάννης Φαχουρίδης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Ο Δημήτρης Γόντικας θα μιλήσει στις 19.00 σε συγκέντρωση στο Βύρωνα, στον κινηματογράφο «Ν. Ελβετία» (Λουΐζα). Θα χαιρετίσει η Θεοδώρα Δριμάλα, υποψήφια βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Ο Δημήτρης Αρβανιτάκης θα μιλήσει στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση στο Χαϊδάρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου. Θα χαιρετίσει ο Νίκος Καραγιάννης, υποψήφιος βουλευτής Β΄Αθήνας.

-- Η Ελένη Μπέλλου θα μιλήσει στις 12.00 σε συγκέντρωση στη Ν. Φιλαδέλφεια, στο Πνευματικό Κέντρο.

-- Ο Νίκος Σοφιανός θα μιλήσει στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση στα Κάτω Πατήσια, στον κινηματογράφο «Στούντιο» στην πλατεία Αμερικής (Σταυρουπόλεως και Σπάρτης).

  • Αύριο Δευτέρα 19/1:

-- Ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας, θα πραγματοποιήσει στις 9.30 π.μ. περιοδεία στην Πυροσβεστική στη Χαλκίδα μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή Αντώνη Κούκουρα και στις 11.30 π.μ. στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Αυλίδας μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή Γιάννη Τζαβάρα.

-- Ο Γ. Μαρίνος θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Αρτάκη, στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Αρτάκης. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Τζαβάρας.

  • Την Τρίτη 20/1:

Ο Γ. Μαρίνος θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Ψαχνών. Θα χαιρετίσει η υποψήφια βουλευτής Γεωργία Πύθουλα.

  • Την Τετάρτη 21/1:

-- Στην Ερέτρια στο Ειρηνοδικείο στις 6.00 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος και θα χαιρετίσει η Γεωργία Πύθουλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ