Κυριακή 18 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές
Στην Αττική
  • Σήμερα Κυριακή:

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στο Ιλιον, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου με ομιλητή τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή στη Β' Αθήνας. Θα χαιρετίσει η Σταυρούλα Τσίτσου, υποψήφια βουλευτής στη Β' Αθήνας.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στην Αργυρούπολη, στο Α' ΚΑΠΗ (Αλεξιουπόλεως 27) με ομιλητή τον Γιώργο Μαυρίκο, υποψήφιο βουλευτή Β' Αθήνας. Θα χαιρετίσει η Βίκυ Αράπη, υποψήφια βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Στις 3 μ.μ. συγκέντρωση γιατρών αυτοαπασχολούμενων, στο Ο2 με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας. Στις 7 μ.μ. ο Μ. Παπαδόπουλος θα μιλήσει σε συγκέντρωση μηχανικών και τεχνικών στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ (Νίκης 4, Σύνταγμα).

  • Τη Δευτέρα 19/1:

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στο Αιγάλεω, στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Β' Αθήνας. Θα χαιρετήσει η Βιβή Δάγκα, υποψήφια βουλευτής στη Β' Αθήνας.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στον Κορυδαλλό, στο Πολιτιστικό κέντρο «Πλειάδες» (Γρ. Λαμπράκη) με ομιλήτρια τη Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτή Β' Πειραιά. Θα χαιρετήσει η Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια βουλευτής Β' Πειραιά.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στην Αγ. Παρασκευή, στο 3ο Γυμνάσιο (Δερβενακίων και Σ. Καράγιωργα, Αγ. Δημήτριος) με ομιλητή τον Γιώργο Πέρρο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή στη Β' Αθήνας.

  • Την Τρίτη 20/1:

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στη Ν. Ιωνία, στο ΚΕΠ Ν. Ιωνίας με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη.

-- Στις 6 μ.μ. συγκέντρωση στα Πετράλωνα, στην αίθουσα του 3ου Διαμερισματικού Συμβουλίου στα Ανω Πετράλωνα (Οδός Τριών Ιεραρχών) με ομιλήτρια τη Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτή Α' Αθήνας.

Στη Βόρεια Ελλάδα
  • Σήμερα Κυριακή:

-- Στην Εδεσσα, στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (Βαρόσι) θα μιλήσει ο Αλέκος Ουγγρίνος, υποψήφιος βουλευτής Πέλλας.

-- Στα Γρεβενά, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα της αντιπεριφέρειας θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής.

  • Δευτέρα 19/1:

-- Στη Φλώρινα, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Βασίλης Καρατζίδης και Ορέστης Βέρτκας.

  • Τετάρτη 20/1:

-- Στην Καβάλα, στις 7 μ.μ., στον κινηματογράφο ΟΣΚΑΡ θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

Σε Πελοπόννησο - Κεφαλονιά
  • Σήμερα Κυριακή:

-- Στη Σπάρτη, στις 7 μ.μ., συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο με ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, Γραμματέα της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Στο Ληξούρι, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του ΤΕΙ θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Βαγγέλης Βαλλιάνος και Διονύσης Γεωργόπουλος.

Δευτέρα 19/1:

-- Στο Ναύπλιο, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο, συγκέντρωση με ομιλία από τον Νίκο Κουτουμάνο, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος βουλευτής Βασίλης Μπαβελλας.

-- Στην Κόρινθο, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής.

Στην Κρήτη
  • Τη Δευτέρα 19 Γενάρη:

-- Στα Χανιά, στις 7 μ.μ., συγκέντρωση στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στο Ρέθυμνο, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο θα μιλήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

Στη Βορειοδυτική Ελλάδα
  • Την Τετάρτη 21/1:

-- Στη Λευκάδα, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος.

Στην Αν. Στερεά - Εύβοια
  • Τρίτη 20/1:

-- Στην Αμφισσα, στις 7 μ.μ., στην Πλατεία Λαού συγκέντρωση με τον Γιώργο Γκικόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας. Θα χαιρετήσουν ο Δρόσος Τσελές και ο Γιώργος Ιωσηφίδης, υποψήφιοι βουλευτές Φωκίδας.

  • Τετάρτη 21/1:

-- Στο Καρπενήσι, (καφετέρια Κάλλιον) θα μιλήσει ο Γιώργος Γκικόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ