Τρίτη 20 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΑΡ
Διαβεβαιώσεις ότι παίζουν μόνο με ΣΥΡΙΖΑ...

Να διακρίνει το κόμμα του απ' τα άλλα που επίσης διεκδικούν την ψήφο του λαού για να την ανταλλάξουν με μια θέση σε κυβερνητικούς συνασπισμούς επιχείρησε ο Φ. Κουβέλης, διευκρινίζοντας ότι σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, η ΔΗΜΑΡ δεν είναι μπαλαντέρ και ενδιαφέρεται για ...προγραμματικές συνεργασίες, κατά προτίμηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, προτάσσοντας μάλιστα και ως πλεονέκτημα την ...εμπειρία που απέκτησαν συγκυβερνώντας με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και υλοποιώντας τη στρατηγική που ισοπέδωσε το λαό.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Δράμα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Εμείς δεν είμαστε μπαλαντέρ, όπως το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. Η όποια μετεκλογική συνεργασία πρέπει να βασίζεται σε προγραμματική συνεργασία και μόνο σε αυτή τη βάση μπορεί να επιτευχθεί».

Μιλώντας στη Θεσσαλονίκη ο Φ. Κουβέλης υποστήριξε ξανά ως «μόνη λύση τη διαμόρφωση συμμαχικής προοδευτικής διακυβέρνησης» που «θα επαναδιαπραγματευθεί με τους εταίρους, χωρίς μονομερείς ενέργειες, μια νέα συμφωνία ουσιαστικής μείωσης του χρέους και αλλαγής του προγράμματος προσαρμογής».

Η αλλαγή μείγματος που υπερασπίζεται εξακολουθεί να εμπεριέχει σταθερή δοσολογία αντιλαϊκών μέτρων, άλλωστε κυνικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ξεκαθάρισε ότι «λεφτά δεν υπάρχουν» για το λαό, καλώντας και τον ΣΥΡΙΖΑ να απορρίψει πλειοδοσίες και να πει «όχι σε εύκολες λογικές διανομής ανύπαρκτων πόρων, στη διατήρηση ή επαναφορά συντεχνιακών προνομίων», όπως βάφτισε τα ψίχουλα που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ