Τετάρτη 13 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Αύριο το πρωί διαδηλώνουν ξανά

Με συγκέντρωση την Πέμπτη 14 Ιούνη, στις 9.30πμ στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και πορεία, συνεχίζουν τον αγώνα τους οι συνταξιούχοι. Οπως τόνισε στο «Ρ» ο Β. Γεωργαντάς, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, «συνεχίζουμε στους δρόμους όλο αυτό το διάστημα, μαζί με το συνδικαλιστικό κίνημα και τους εργαζόμενους. Θ' αντιτάξουμε τη θέληση, τη δύναμή μας και την ενότητα για να μην περάσει η διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης. Προειδοποιούμε την Κυβέρνηση, είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε να περάσουν στη χώρα μας οι αποφάσεις της ΕΕ. Επαγρυπνούμε».

Να θυμίσουμε ότι στην προχτεσινή σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων του ΙΚΑ του Ν. Αττικής οι «ασπρομάλληδες» έδειξαν ακόμη μια φορά τη διάθεσή τους να βάλουν φραγμό στην κυβερνητική πολιτική και να «εκπαιδεύσουν» τα παιδιά και τα εγγόνια τους για την αποτελεσματικότητα των αγώνων. Κατήγγειλαν επίσης τον «τρομονόμο» και την προσπάθεια της κυβέρνησης να «βάλει στο γύψο το συνδικαλιστικό κίνημα».

Τη μεθόδευση της κυβέρνησης «με κινήσεις και διαλόγους με στόχο να περάσει πλαγίως και με δόλο αυτά που δεν μπόρεσε, κάτω από την πρωτοφανή λαϊκή αντίδραση, να περάσει, υπακούοντας στις εντολές ντόπιων και ξένων κέντρων» καταγγέλλει και ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Επιδοματούχων. Καλεί επίσης όλους τους συνταξιούχους στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ