Πέμπτη 5 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο λαός να διεκδικήσει όσα έχασε και όλα όσα δικαιούται

Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη λεγόμενη «αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης» δεν ανταποκρίνεται ούτε καν στην επείγουσα ανάγκη να εξασφαλιστεί αξιοπρεπής διαβίωση για όσους ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

Υπόσχεται ορισμένα ψίχουλα σε όσους ζουν σε συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης - με οικογενειακό εισόδημα 400 ευρώ το μήνα για τετραμελή οικογένεια - κι αυτά δίνονται με "εκπτώσεις", ακόμη και από τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΚΚΕ στηρίζει αγωνιστικές πρωτοβουλίες και έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις νόμου και τροπολογίες για την πραγματική ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών, των ανέργων, τις οποίες θα επαναφέρει και κατά τη διάρκεια της συζήτησης του συγκεκριμένου νομοσχεδίου.

Ο λαός να βάλει στο προσκήνιο της πάλης την ανάκτηση όλων όσα έχασε τα προηγούμενα χρόνια και όλα όσα δικαιούται για μια αξιοπρεπή ζωή, πράγμα που απαιτεί αγώνες, συγκρούσεις, ρήξη με την ΕΕ, τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, που γεννά κι αναπαράγει τη φτώχεια, την ανασφάλεια και την εκμετάλλευση.


ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ