Τετάρτη 11 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Την Κυριακή η συγκέντρωση στο Κιλελέρ

Την 105η επέτειο του Κιλελέρ τιμά η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων με μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνει, την Κυριακή 15 Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στον τόπο της θυσίας των Θεσσαλών κολίγων. Καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους όλης της χώρας να πάρουν μαζικά μέρος «συνεχίζοντας με μεγαλύτερο πείσμα και αποφασιστικότητα τον αγώνα των κολίγων».

Κάλεσμα στο συλλαλητήριο απευθύνει και το Εργατικό Κέντρο Νομού Λάρισας και για να διευκολύνει τη συμμετοχή των εργαζομένων δρομολογεί λεωφορείο που θα αναχωρήσει στις 10.30 π.μ., από την πλατεία Λαού.

Στο μεταξύ, παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη, σήμερα, Τετάρτη, στις 11 π.μ., οργανώνουν οι Αγροτικοί Σύλλογοι Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας, που συμμετέχουν στην ΠΑΣΥ. Καλούν τους μικρομεσαίους αγρότες να συμμετάσχουν μαζικά. Σε αντίστοιχη παρέμβαση στον ΟΠΕΚΕΠΕ στα Γιάννενα προχωρά, για τον ίδιο λόγο, ο Αγροτικός Σύλλογος Ζίτσας σήμερα, στις 12 το μεσημέρι.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αρχανών μαζί με τον Αγροτικό Σύλλογο Αστερουσίων οργανώνουν κινητοποίηση την Τρίτη 17 Μάρτη, στις 10 π.μ. στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, με παράσταση διαμαρτυρίας των διοικήσεών τους, για την άμεση καταβολή όλων των χρωστούμενων αγροτικών ενισχύσεων.

Τέλος, σε σύσκεψη, με θέμα την αντιπλημμυρική προστασία, την προστασία της αγροτικής παραγωγής και τις διεκδικήσεις του αγροτικού κινήματος, καλούν οι Αγροτικοί Σύλλογοι Μακρακώμης, Στυλίδας - Εχιναίων, Πελασγίας και ο Ενωτικός Αγροτικός Σύλλογος Λοκρίδας, σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ. στο Τεχνικό Επιμελητήριο Λαμίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ