Κυριακή 17 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απεργούν οι γιατροί του ΙΚΑ

Από αύριο αρχίζουν νέες απεργιακές κινητοποιήσεις των γιατρών του ΙΚΑ και θα κλιμακωθούν μέχρι την Παρασκευή, αν δεν υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στις συναντήσεις της Ομοσπονδίας (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) την ερχόμενη Τετάρτη (20.6.2001) με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τ. Γιαννίτση και τη διοίκηση του ΙΚΑ, αλλά και στη συνάντηση που θα έχει επίσης την Τετάρτη ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) με τον υπουργό Υγείας - Πρόνοιας Αλ. Παπαδόπουλο.

Οι γιατροί του ΙΚΑ Αθήνας - Πειραιά θα κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υποκατάστημα του ΙΚΑ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την ερχόμενη Τρίτη (19.6.2001) στις 10.30 π.μ.

Οι γιατροί του ΙΚΑ αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης και διεκδικούν τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

  • Με απεργιακές κινητοποιήσεις αντιδρούν και πανεπιστημιακοί γιατροί της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για την εφαρμογή διατάξεων του νόμου 2889/2001 που τους αφορούν.
  • Την ερχόμενη Τρίτη (19.6.2001) θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕΔΗΝ και την Τετάρτη (20.6.2001) θα γίνει Γενικό Συμβούλιο, όπου και θα αποφασιστεί η πορεία της δράσης των υγειονομικών. Την ερχόμενη Τρίτη θα συνεδριάσει και το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ για να καθορίσει την παραπέρα πορεία του.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ