Τετάρτη 15 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
«Τα δεδομένα και οι συσχετισμοί δυστυχώς χειροτερεύουν»

«Η γραμμή της κυβέρνησης έχει γίνει πλέον προφανής. Της αρκεί η χώρα να σέρνεται και να υποβαθμίζεται εβδομάδα με εβδομάδα και αυτή να χαίρεται γιατί η απόλυτη καταστροφή δεν ήρθε ακόμη και αυτή ζει την εμπειρία της εξουσίας». Ετσι σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες εξελίξεις στην εγχώρια καπιταλιστική οικονομία και τις διαπραγματεύσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τους δανειστές.

Στο ΠΑΣΟΚ επιμένουν ότι δεν υπάρχει κανένα «φοβερό σχέδιο "σκληρής" διαπραγμάτευσης και συμφωνίας την τελευταία στιγμή», «παρά μόνον ο εγκλωβισμός (σ.σ. της κυβέρνησης) σε δημαγωγικές υποσχέσεις και ακόμη χειρότερες ψευδαισθήσεις και τυχοδιωκτισμούς. Κάθε ημέρα, κάθε εβδομάδα, τα δεδομένα και οι συσχετισμοί δυστυχώς χειροτερεύουν» εκτιμά, σχετικά με τα περιθώρια παζαρέματος με τους πιστωτές και «εταίρους» για την παραπέρα διαχείριση του κρατικού χρέους.

Προειδοποιεί, επίσης, ότι ανοίγεται εμπρός «ο δρόμος της ασύντακτης και βαθιάς εθνικής περιπέτειας, που ούτε παρουσιάστηκε στο λαό, ούτε υπερψηφίστηκε. "Γυριστή" χωρίς κόστος δεν υπάρχει και η πρόσκρουση στο αδιέξοδο δε θα έχει οπαδούς, παρά τις εντυπώσεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ