Παρασκευή 3 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Συνδέει τη συμμετοχή στην ΕΕ με την εθνική ασφάλεια

Με την Πρόεδρο της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη, συναντήθηκε χτες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που άδραξε την ευκαιρία για να συνηγορήσει για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα υπέρ της συμμετοχής στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, θέτοντας και ζήτημα εθνικής ασφάλειας!

«Η πορεία προς το δημοψήφισμα δεν επιτρέπεται, σε καμία περίπτωση, να διαταράξει την - τόσο απαραίτητη ιδίως αυτή την στιγμή - ενότητα του Ελληνικού Λαού. Το δημοψήφισμα, που είναι θεσμός άμεσης δημοκρατίας, υπηρετεί τη δημοκρατία μόνον όταν διεξάγεται υπό όρους που δεν επιτρέπουν κανέναν διχασμό. Αλλωστε, είναι γνωστό, νομίζω, σε όλους μας, ότι η πορεία της Ελλάδας εντός Ευρώπης και εντός Ευρωζώνης είναι εθνικός μονόδρομος. Και όχι μόνο για λόγους οικονομικούς, αλλά και για λόγους εθνικής ασφάλειας», υποστήριξε ο Πρ. Παυλόπουλος.

Απ' την πλευρά της η Λ. Κατσέλη συμφώνησε μαζί του, συνέστησε «ψυχραιμία, ομόνοια και αποφασιστικότητα» και υποστήριξε ακόμα ότι «τα πράγματα είναι ομαλά, υπάρχει ρευστότητα και είμαι σίγουρη και αισιόδοξη ότι θα τα βγάλουμε πέρα, αν όλοι - όπως είπατε - είμαστε μαζί και αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες από κοινού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ