Πέμπτη 9 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Αθωώθηκε η Βέροια και παραμένει

Σχεδόν ενάμιση μήνα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της Super League, η Βέροια μπορεί πλέον και τυπικά να πανηγυρίζει για την παραμονή της στην κατηγορία, αφού χτες εξαφανίστηκε οριστικά ο κίνδυνος του πιθανού υποβιβασμού για δικαστικούς λόγους. Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε χτες ότι η ΠΑΕ Βέροια απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για το φερόμενο ως χειραγωγημένο παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό, που έγινε στις 6 Γενάρη 2013 στο Καραϊσκάκη και στο οποίο οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 3-0.

Ετσι, μετά την εξέλιξη αυτή, η μόνη εκκρεμότητα που απομένει ενόψει της νέας σεζόν είναι αυτή που αφορά την τύχη της Κέρκυρας, για την οποία η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει εισηγηθεί τον υποβιβασμό της λόγω παρατυπιών στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ. Σε αναμονή για το θέμα παραμένουν ο Λεβαδειακός, που υποβιβάστηκε από τη Super League, και ο τρίτος της Football League Απόλλων Σμύρνης, ανάλογα με ποια λύση θα επιλεγεί (υποβιβασμένη ομάδα από τη Super League ή ακόμα μια από τη Football League) σε ενδεχόμενη εφαρμογή της απόφασης.

ΠΑΟΚ: Δείχνοντας αρκετές αδυναμίες, ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα, και μάλιστα λίγες μέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του για τον γ` γύρο του Europa League, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε σε φιλικό παιχνίδι από τη γερμανική Μπόχουμ με 4-3. Μάλιστα το αξιοσημείωτο των πολλών λαθών των παικτών του «Δικεφάλου» είναι το γεγονός ότι τα δυο από τα 4 γκολ της Μπόχουμ σημειώθηκαν με αυτογκόλ της ελληνικής ομάδας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σήμερα το μεσημέρι (αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί για χτες) στα γραφεία της ΠΑΕ στον Πειραιά, θα γίνει η παρουσίαση του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού, Πορτογάλου Μάρκος Σίλβα, από τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας. Λίγες ώρες μετά, το απόγευμα (18.30), αναμένεται ο νέος τεχνικός να κάνει και την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες στις αθλητικές εγκαταστάσεις στου Ρέντη. Σημειώνεται πως για την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της ομάδας για το Ζέεφελντ, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Οσον αφορά τα μεταγραφικά, ένας ακόμη στόχος των πρωταθλητών αποτελεί πλέον παρελθόν, αφού ο Γάλλος Φιλίπ Μεξές (φέρεται να είχε εδώ και καιρό πρόταση από τον Ολυμπιακό) έμεινε τελικά στη Μίλαν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε χτες το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων», ο Ισπανός αμυντικός Σέρχιο Σάντσεθ, που μετά τα τυπικά της ολοκλήρωσης της συμφωνίας μετέβη στην Ολλανδία, όπου η ομάδα πραγματοποιεί προετοιμασία. Ο 29χρονος παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως έκαναν επίσης (για διαφορετικούς λόγους) και οι Νάνο, Κλωναρίδης, Βέμερ, Εσιέν και Στιλ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αλαλούμ και ρευστό σκηνικό στο παρά πέντε της έναρξης (2021-10-07 00:00:00.0)
Νέα σύσκεψη για τηλεοπτικά και φιλάθλους (2020-07-31 00:00:00.0)
Εκκρεμότητες μέχρι το ...παρά 1 (2018-08-22 00:00:00.0)
Υπέρ της αναδιάρθρωσης (2012-09-15 00:00:00.0)
Οριστικά(;) υποβιβάζεται ο Ηρακλής (2011-09-06 00:00:00.0)
Απέρριψε την πρόταση της Σούπερ Λίγκας (2011-04-16 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ