Παρασκευή 21 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Κυβερνητικά ανέκδοτα...

«Θα στραφούν σε καλλιέργειες που δεν καταναλώνουν πολύ νερό» απάντησε ο υπουργός Γεωργίας στο εύλογο ερώτημα των δημοσιογράφων, με τι θα καλλιεργήσουν οι αγρότες τα 700 χιλιάδες στρέμματα που περισσεύουν από το δραστικό περιορισμό της βαμβακοκαλλιέργειας.

Και στο επίμονο ερώτημα του δημοσιογράφου, «πείτε μας μια τέτοια καλλιέργεια», απτόητος ο υφυπουργός ανέφερε τη Μηδική.

Είναι γνωστό ότι ο συγκεκριμένος υφυπουργός δεν έχει καμία σχέση με τη γεωργία και δικαιολογείται να μη γνωρίζει τη μηδική σαν καλλιέργεια, όπως επίσης και τις απαιτήσεις της. Από τη στιγμή, όμως, που αποδέχτηκε αυτή την κυβερνητική θέση είναι απαράδεκτη η άγνοια σε τόσο μεγάλο βαθμό και ταυτόχρονα προκλητική η επίδειξη αυτής ακριβώς της άγνοιας.

Και αυτό γιατί οποιονδήποτε γεωπόνο του υπουργείου Γεωργίας και αν ρωτούσε ο υφυπουργός, θα του έλεγε ότι οι απαιτήσεις της μηδικής σε νερό είναι μεγαλύτερες από αυτές του βαμβακιού.

Εκτός αν η επίδειξη της ασχετοσύνης θεωρείται από τον υφυπουργό ένας τρόπος υπεκφυγής από τα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να συγκαλύψει τις καταστροφικές συνέπειες της κυβερνητικής αντιαγροτικής πολιτικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ