Σάββατο 29 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Σε χώρους Υγείας - Πρόνοιας στη Θεσσαλονίκη

Από τις περιοδείες της ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟ Κ. Μακεδονίας
Από τις περιοδείες της ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟ Κ. Μακεδονίας
Η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων με τους εργαζόμενους στο χώρο της Υγείας, στο πλαίσιο των περιοδειών, εξορμήσεων και συσκέψεων που πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες η ΤΕ Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στα Νοσοκομεία «Γ. Παπανικολάου» και «Αγιος Δημήτριος», στο ίδρυμα «Αγιος Παντελεήμονας» αλλά και σε μια σειρά από ιδιωτικές κλινικές, μέσα από τις συζητήσεις με τα στελέχη του ΚΚΕ αναδείχθηκε ότι ολοένα και περισσότεροι εργαζόμενοι προβληματίζονται και θέλουν να ενημερωθούν για την πρόταση του ΚΚΕ, για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης. Πολλοί δηλώνουν ξεκάθαρα ότι απορρίπτουν τα διλήμματα των κομμάτων της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αλλά και των άλλων κομμάτων που στήριξαν μαζί το τρίτο μνημόνιο, ΝΔ - Ποταμιού - ΠΑΣΟΚ, για το ποια κυβερνητική σύνθεση θα εφαρμόσει καλύτερα τα αντιλαϊκά μέτρα που περιλαμβάνει. Αρκετοί κατανοούν αυτό που αποκαλύφθηκε και τους τελευταίους μήνες με την «αριστερή» κυβέρνηση, πως είναι αυταπάτη ότι μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή διέξοδος από την κρίση μέσα από την παραμονή της χώρας στην ΕΕ και τη διατήρηση του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης.

Στην περιοδεία στο Νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος», ο Οδυσσέας Μαάϊτα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, κάλεσε τους εργαζόμενους να μην απογοητεύονται. Την αγανάκτησή τους από τις προσδοκίες που διαψεύσθηκαν, να την κάνουν δύναμη αγώνα. Να οργανωθούν, να παλέψουν, να διεκδικήσουν, να εμπιστευτούν το ΚΚΕ και να το δυναμώσουν γιατί τους είπε την αλήθεια και έδωσε όλες του τις δυνάμεις για την οργάνωση των αγώνων, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους.

Οπως είπε, η πρόταση του ΚΚΕ είναι η μόνη πραγματικά ρεαλιστική και ελπιδοφόρα για το λαό, που μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη με γνώμονα την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του. Στο δικό του χέρι είναι να ανοίξει το δρόμο για την εφαρμογή της. Και κάλεσε τους εργαζόμενους, μαζί με το ΚΚΕ να δυναμώσουν την πάλη για αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση των βασικών και συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Περιοδεία στο Γενικό Νοσοκομείο (2015-03-27 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ (2012-04-04 00:00:00.0)
Πλούσια δραστηριότητα από τις Κομματικές Οργανώσεις (2011-06-23 00:00:00.0)
Πλούσιο πρόγραμμα εξορμήσεων και εκδηλώσεων (2011-05-19 00:00:00.0)
Πλατιά συζήτηση με τους εργαζόμενους και το λαό (2010-03-21 00:00:00.0)
Πλατύ άνοιγμα σε χώρους δουλειάς και εργατογειτονιές (2010-03-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ