Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΩΤΗΣ
Οι εργαζόμενοι να αξιοποιήσουν την πείρα τους

Κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ στην κάλπη, ενίσχυσης των αγώνων που θα ανοίξουν το δρόμο για λύσεις προς όφελος του λαού, απηύθυνε χτες το πρωί, μιλώντας σε εργαζόμενους της ΠΥΡΚΑΛ στον Υμηττό, ο Χρήστος Κατσώτης, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους, οι οποίοι βιώνουν όλη αυτή την περίοδο καθεστώς ανασφάλειας για την εξέλιξη των συμβάσεων και για το εργασιακό τους μέλλον, σημείωσε: «Πρέπει να δούμε απέναντί μας ποιος είναι αυτός που ενισχύει την αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Εμείς πιστεύουμε ότι υπεύθυνες είναι οι πολιτικές που ασκούνται μέσα στην ΕΕ, σε αυτή την ολοκλήρωση που προχωρά, την οικονομική, πολιτική, στρατιωτική και τις συνέπειες που έχει και για την αμυντική βιομηχανία», σημείωσε αναφερόμενος στο πώς μειώθηκαν οι εργασίες των αμυντικών βιομηχανιών, το προσωπικό και η παραγωγή.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, ο οποίος στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην ΠΥΡΚΑΛ συναντήθηκε με το Διευθύνοντα Σύμβουλό της, σημείωσε, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους, ότι η κάθε κυβέρνηση πρέπει να πάρει την ευθύνη της και να ενισχύσει την αμυντική βιομηχανία. Ανέλυσε το πώς εξειδικεύονται οι πολιτικές των κυβερνήσεων και στο συγκεκριμένο τομέα, τονίζοντας: «Δοκιμάσαμε πάρα πολλές κυβερνήσεις και πολλές υποσχέσεις που όχι μόνο δεν υλοποιήθηκαν, αλλά προωθήθηκαν άλλοι σχεδιασμοί που έφεραν εδώ την κατάσταση, σχεδιασμούς που επιβάλλει η συμμετοχή της χώρας μας στην ΕΕ. Πρέπει να βγάλετε μια πείρα από τις προηγούμενες κυβερνήσεις - γιατί όλες περάσανε - και που για τους εργαζόμενους έφεραν συνέπειες που τις νιώθουν πολύ βαθιά στη ζωή τους, απολύσεις, μείωση μισθών, αλλαγή των εργασιακών σχέσεων».

Ο Χρ. Κατσώτης κάλεσε μεταξύ άλλων τους εργαζόμενους σε ενίσχυση του ΚΚΕ, με όλες τις διαφορές που μπορεί να έχουν κι ας μην έχουν πειστεί για την πρότασή του για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης. Ενα δρόμο «που οι εργαζόμενοι θα είναι αυτοί που θα καρπώνονται τον πλούτο, αυτοί θα έχουν τις επιχειρήσεις και αυτοί θα σχεδιάζουν τις ανάγκες της χώρας. Εσείς θα συμμετείχατε στο σχεδιασμό για τις αμυντικές ανάγκες από εφόδια και θα τα παράγετε. Τώρα, άλλοι είναι αυτοί που αποφασίζουν πώς και από πού θα καλύψουν αυτές τις ανάγκες», σημείωσε μεταξύ άλλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ