Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
Πολιτικές συγκεντρώσεις στο πλαίσιο του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»
Την Παρασκευή 11/9

-- Στην Καλαμάτα, στο Πάρκο Λιμενικού, με ομιλητή τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στην Καβάλα, στο Πάρκο Φαλήρου, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας.

-- Στα Γιάννενα, στο Πάρκο Λιθαρίτσια, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ.

-- Στο Ηράκλειο, στη μουσική σκηνή «ΝΥΝ κι ΑΕΪ», με ομιλητή τον Μ. Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή.

-- Στα Χανιά, στις 9.30 μ.μ., στο χώρο του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας, με ομιλητή τον Θοδωρή Χιώνη, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας.

-- Στη Λέσβο, στις 8 μ.μ., στο πάρκο της Επάνω Σκάλας (ΙΚΑ) στη Μυτιλήνη, με ομιλητή τον Σταύρο Τάσσο, υποψήφιο βουλευτή.

-- Στην Καστοριά, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Μακεδονομάχων, με ομιλητή τον Μιχάλη Καραμπατζιά, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 12/9

-- Στην Αλεξανδρούπολη, στο Πάρκο Ακαδημίας, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό.

-- Στη Χαλκίδα, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας.

-- Στην Πάτρα, στο ΤΕΙ, με ομιλήτρια την Μαρίνα Λαβράνου, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτή.

-- Στα Γρεβενά, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Λαχαναγοράς (ρολόι), με ομιλητή τον Θανάση Χαστά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιο βουλευτή.

-- Στην Κοζάνη, στις 8 μ.μ., στο Πάρκο (Γήπεδο), με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας.

Την Κυριακή 13/9

-- Στο Ρέθυμνο, στην πλατεία Μικρασιατών, με ομιλητή τον Νίκο Μανουσάκη, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ