Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΕΛ
Το μνημόνιο που ψηφίσαμε... δεν είναι μνημόνιο!

Ως «βαθιά αντιμνημονιακός» συνεχίζει να εμφανίζεται ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, όταν το κόμμα του ψήφισε το μνημόνιο με χέρια και με πόδια, ενώ περιοδεύοντας την περασμένη Δευτέρα στη Λάρισα όπου παρουσίασε και το τοπικό ψηφοδέλτιο έφτασε να ισχυριστεί ότι «η συμφωνία που επετεύχθη δεν είναι μνημόνιο» (!), σημειώνοντας ότι «πλέον δεν ενέχεται το αγγλικό δίκαιο, ότι γίνεται αναφορά για διαγραφή του χρέους και ότι προβλέπεται το αναπτυξιακό πακέτο για την ελληνική οικονομία», ζητήματα δηλαδή που αφορούν τις προτεραιότητες των εγχώριων επιχειρηματικών ομίλων.

Επιδιώκοντας να εξασφαλίσει τη στήριξη των αστικών επιτελείων, προκειμένου να μπει στη Βουλή, ανέφερε ότι οι ΑΝΕΛ «αποτελούν εγγύηση για το αύριο, τόσο στα εθνικά θέματα όσο και σε εκείνα της ορθοδοξίας, του ελληνισμού και της στήριξης της ελληνικής οικονομίας».

Αναφέρθηκε ξανά στην κυβερνητική συνεργασία των ΑΝΕΛ την επομένη των εκλογών με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για πιθανή συνεργασία με τη ΝΔ, αφού σχολίασε ότι οι περισσότεροι στους ΑΝΕΛ προέρχονται από τη ΝΔ, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, αφού περιορίστηκε να κάνει αναφορά σε πρόσωπα στελεχών και να πει ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να συμπλεύσουμε με το "Τζουράσικ Παρκ"».

Προχτές βράδυ έγινε και η παρουσίαση από τον Π. Καμμένο των ψηφοδελτίων του κόμματός του. Να σημειωθεί ότι από το ψηφοδέλτιο της Β' Θεσσαλονίκης απουσιάζει η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, καθώς σύμφωνα με τη δήλωση του Π. Καμμένου δεν πρόλαβε η δικαστική κλητήρας να καταθέσει την υποψηφιότητά της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ