Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015
Επιστροφή διπλωμάτων, αδειών κυκλοφορίας και πινακίδων

Επιστρέφονται από σήμερα τα διπλώματα, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων για ορισμένες παραβάσεις του ΚΟΚ - και χωρίς να απαιτείται η άμεση καταβολή του σχετικού προστίμου - έτσι ώστε οι ψηφοφόροι να μπορούν να κινηθούν και με τα δικά τους μεταφορικά μέσα για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Σημειώνεται πως η επιστροφή των παραπάνω αφορά μόνο όσα έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στην ΕΛΑΣ έως και χτες, ενώ δε θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις, επιδοθείσες ή μη, που εκδόθηκαν κατ' εφαρμογή του άρθρου 103 του ΚΟΚ, «Επιβολή διοικητικών μέτρων», για τροχαίες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέχρι και χτες.

Υπογραμμίζεται ότι δεν επιστρέφονται διπλώματα, πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας για παραβάσεις όπως οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης, παραβίαση της ένδειξης ερυθρού σηματοδότη, κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων και κίνηση στο αντίθετο ρεύμα.

Εκπτώσεις σε τρένα και ΚΤΕΛ για τις εκλογές

Υπενθυμίζουμε ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά σε έκπτωση 30% στην τιμή των εισιτηρίων των τρένων για τους ετεροδημότες και τους δικαστικούς αντιπροσώπους, για ταξίδια που πραγματοποιούνται έως τις 23/9. Η μείωση αφορά σε ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ' επιστροφής, από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος. Το μέτρο αφορά μόνο την αγορά εισιτηρίων από τα εκδοτήρια.

Εκπτωση 25% θα έχουν έως τις 22/9 και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, έφοροι και εκλογείς που θα μετακινηθούν με τα ΚΤΕΛ και μόνο για διανομαρχιακές μετακινήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ