Σάββατο 31 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ 1940-41»
Βιβλιοπαρουσιάσεις σε όλη τη χώρα

Σειρά εκδηλώσεων παρουσίασης της μελέτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ «Το ΚΚΕ στον ιταλοελληνικό πόλεμο 1940-41», που κυκλοφορεί από τη «Σύγχρονη Εποχή», πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες από Οργανώσεις του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα:

Στην Αττική

-- Αύριο Κυριακή, στις 6.30 μ.μ., στον Πειραιά, στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά, με ομιλητή τον Βαγγέλη Μαρούπα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέα της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

-- Αύριο Κυριακή, στις 11 π.μ., στην Παιανία, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Παιανίας (κεντρική πλατεία), με ομιλήτρια την Αννα Αγαθοκλέους, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής.

-- Τη Δευτέρα 2/11, στις 7.30 μ.μ, στον Αλιμο, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλίμου (Λ. Ιωνίας 96), με ομιλητή τον Αλέξη Ματή, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Νοτίων Συνοικιών του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 2/11, στις 6.30 μ.μ, στη Νίκαια, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας - Ρέντη, με ομιλητή τον Αναστάση Γκίκα, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Δυτική Ελλάδα

-- Σήμερα Σάββατο, στην Πάτρα, στο Παλαιό Νοσοκομείο, στις 18.30, θα μιλήσει η Μαρίνα Λαβράνου, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Σάββατο, στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας, στις 7 μ.μ. Την παρουσίαση θα κάνει η Λένα Κορδονούρη, Γραμματέας της ΚΟΒ Αμαλιάδας.

-- Σήμερα Σάββατο, στη Ζάκυνθο, στο Μουσικό Γυμνάσιο, στις 19.30, θα μιλήσει ο Γιώργος Κωνσταντίνου, μέλος της ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ.

-- Αύριο Κυριακή, στο Μεσολόγγι, στο «Τρικούπειο» Πολιτιστικό Κέντρο, στις 11 π.μ., θα μιλήσει ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

-- Αύριο Κυριακή, στη Ναύπακτο, στην αίθουσα ΞΕΝΙΑ, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιάννης Τόλης, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Αύριο Κυριακή, στο Ληξούρι, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του ΤΕΙ. Την παρουσίαση θα κάνει ο Βαγγέλης Νικολάτος, μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ.

Στη Δυτική Μακεδονία

-- Σήμερα Σάββατο, στις 7 μ.μ., στη Σιάτιστα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, μέλος του ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Αύριο Κυριακή, στις 5.30 μ.μ., στη Φλώρινα, στο καφέ «Οδό Ονείρων», με τον Γιώργο Μούλη, μέλος του ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Την Τρίτη 3/11, στις 7 μ.μ., στην Καστοριά, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, με τον Γιάννη Βήττα, Γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

Στην Ανατολική Μακεδονία

-- Σήμερα Σάββατο, στις 7 μ.μ., στη Δράμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (ισόγειο). Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Σιδηρόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ