Τρίτη 17 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση Μπλερ - Παππά στο Μαξίμου

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό της Μ. Βρετανίας Τόνι Μπλερ πραγματοποίησε, χτες, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Ν. Παππάς δέχθηκε τον Τ. Μπλερ ως πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής Νοτίου Διαδρόμου Φυσικού Αερίου και «η συζήτησή τους επικεντρώθηκε στο ζήτημα του αγωγού ΤΑΡ» (αγωγός μεταφοράς αζέρικου αερίου στην Ευρώπη, ο οποίος στηρίζεται ενεργά από τις ΗΠΑ και τον οποίο «τρέχει» με μεγαλύτερη... στοχοπροσήλωση το τελευταίο διάστημα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ).

Την ίδια ώρα, καθώς οι εξελίξεις «τρέχουν» συνολικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου, εμείς να υπενθυμίσουμε ότι ο Τ. Μπλερ, εκτός από το γεγονός ότι σήμερα διατελεί εκπρόσωπος της πετρελαϊκής εταιρείας BP στην κοινοπραξία διαχείρισης του αζέρικου κοιτάσματος Σαχ Ντενίζ, στο διάστημα μετά την ολοκλήρωση της πρωθυπουργικής του θητείας, έχει υπάρξει και εκπρόσωπος του κουαρτέτου (ΗΠΑ, ΕΕ, Ρωσία και ΟΗΕ) για τη Μέση Ανατολή...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ