Τετάρτη 20 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πολιορκούν το υπουργείο Εργασίας για το Ασφαλιστικό

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, επιστημονικών φορέων και νεολαίας

Από την προχτεσινή παρέμβαση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής στο υπουργείο Εργασίας

Eurokinissi

Από την προχτεσινή παρέμβαση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής στο υπουργείο Εργασίας
Σε κλοιό συγκεντρώσεων και διαμαρτυριών για το Ασφαλιστικό θα βρεθεί και σήμερα το υπουργείο Εργασίας, καθώς συνεχίζεται το πλούσιο πρόγραμμα δράσης που αποφασίζουν συνδικαλιστικές οργανώσεις, ενώσεις των ΕΒΕ, επιστημονικοί φορείς και Σύλλογοι φοιτητών - σπουδαστών, μπροστά στην πανεργατική απεργία και στα συλλαλητήρια του Σαββάτου.

Ετσι, σήμερα Τετάρτη:

  • Οι εργαζόμενοι σε Υγεία και Πρόνοια οργανώνουν συγκέντρωση στις 4.30 μ.μ., στο υπουργείο Εργασίας, με αποφάσεις σωματείων των υγειονομικών και ύστερα από πρόταση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, απαιτώντας από την κυβέρνηση να πάρει πίσω το σχέδιο - έκτρωμα για το Ασφαλιστικό. Αποφάσεις συμμετοχής στη σημερινή συγκέντρωση έχουν πάρει τα Σωματεία Εργαζομένων στα νοσοκομεία «Αττικόν», «Αγιος Σάββας», «Ευαγγελισμός», «Παίδων» Πεντέλης, ΚΑΤ, Θριάσιο, ΨΝΑ Δαφνί, Αλεξάνδρας και Ιδιωτικής Υγείας Αθήνας και Πειραιά, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά, η ΕΙΝΑΠ, ο ΙΣΑ, το ΣΕΜΙΣΕΑ, η ΣΕΑΑΝ, το Κέντρο Προστασίας Βρεφών «Μητέρα».
  • Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας οργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας στις 6 μ.μ., στο υπουργείο Εργασίας και ταυτόχρονα καλεί σε Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 24 Γενάρη, στις 10.30 π.μ., στα γραφεία του (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πλατεία Μητροπόλεως).
  • Φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι της Αττικής, καλούν με αποφάσεις τους σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας, στις 12.30 μ.μ. Σήμερα, επίσης, σε πολλά ιδρύματα της χώρας, φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι προσανατολίζονται στην οργάνωση πολύμορφων δράσεων ενάντια στο ξήλωμα της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Επίσης, αύριο Πέμπτη, κλαδικά Συνδικάτα της Αττικής από τους χώρους της Βιομηχανίας και συγκεκριμένα από τα Τρόφιμα - Ποτά, το Μέταλλο, την Κλωστοϋφαντουργία, τον Ιματισμό και το Δέρμα, την Ενέργεια, τον Τύπο - Χαρτί, τη Χημική Βιομηχανία, το Φάρμακο και άλλα, οργανώνουν μαζική διαμαρτυρία στο υπουργείο Εργασίας, στις 6 μ.μ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ξεχειλίζει η οργή στη Θεσσαλία (2023-03-03 00:00:00.0)
Φοιτητικά συλλαλητήρια την Πέμπτη 1η Νοέμβρη (2018-10-30 00:00:00.0)
Νέες διαδηλώσεις μαθητών και φοιτητών αύριο (2015-11-04 00:00:00.0)
Σήμερα συνελεύσεις, αύριο συλλαλητήριο (2007-03-07 00:00:00.0)
Ξανά στους δρόμους σήμερα (2007-02-15 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ