Τετάρτη 16 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Απεργία στην πρώην «Αρβανιτίδης»

Εικοσιτετράωρη απεργία την Τετάρτη 23 Μάρτη και απεργιακή συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο κατάστημα Φιλώτα αποφάσισε το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην πρώην επιχείρηση «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΑΕΕΕ», συνεχίζοντας τον αγώνα για την καταβολή των δεδουλευμένων και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Εδώ και τέσσερα χρόνια, οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «Καρυπίδης» (πρώην «Αρβανιτίδης») βιώνουν μια μόνιμη κατάσταση ανασφάλειας και απληρωσιάς. Εχουν γίνει μπαλάκι της μίας και της άλλης εργοδοσίας και ζουν με την ανασφάλεια για το ποιος θα πάρει τα καταστήματα και αν θα τους κρατήσει όλους στη δουλειά.

Σήμερα, μετά το σπάσιμο της συμφωνίας με την «Μαρινόπουλος», η εταιρεία «Καρυπίδης», μέσα σε έναν κυκεώνα ανταγωνισμών, έχει οικονομικές υποχρεώσεις σε εργαζόμενους και προμηθευτές και τα ράφια άδεια από εμπορεύματα. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι τρεις μήνες και δεν έχουν πληρωθεί το καλοκαιρινό επίδομα άδειας.

Το πανελλαδικό σωματείο καλεί τους εργαζόμενους, μπροστά στις εξελίξεις, να μη μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Να στείλουν το μήνυμα προς την εργοδοσία (νυν και πρώην) ότι θα υπερασπιστούν τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματά τους με μαζική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία στις 23/3, αλλά και στη 48ωρη, όποτε φέρει η κυβέρνηση το Ασφαλιστικό στη Βουλή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ