Σάββατο 14 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ψάχνεται το Ποτάμι

Στο ρευστό αστικό πολιτικό σκηνικό, το δρόμο του προσπαθεί να βρει (και) το Ποτάμι, εν μέσω φημολογιών ότι φυλλορροεί δημοσκοπικά κι ότι πολλά στελέχη του λοξοκοιτάζουν σε άλλα κόμματα.

Ισως σε μια προσπάθεια επανασυσπείρωσης ή και προετοιμασίας κομπρεμί με άλλους χώρους, το μόρφωμα προχωρά αύριο Κυριακή στη δεύτερη τακτική συνεδρίαση της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων του, όπως την ονοματίζει. Περίπου 200 στελέχη του απ' όλη την Ελλάδα προγραμματίζεται να συναντηθούν, για να συζητήσουν «τις πολιτικές εξελίξεις και τις πρωτοβουλίες που θα πάρει το Ποτάμι τις προσεχείς εβδομάδες».

Να καταγραφεί, πάντως, η δυσαρέσκεια από πλευράς Δημοκρατικής Συμπαράταξης γιατί ο Στ. Θεοδωράκης επέλεξε να μην παραστεί και να χαιρετίσει στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψή της, σήμερα και αύριο, αν και έχουν στήσει μαζί «Επιτροπή Θέσεων και Διαλόγου για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις», που ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θέλουν να «τρέξει» διεργασίες ανασύνθεσης της πέραν του ΣΥΡΙΖΑ εγχώριας σοσιαλδημοκρατίας, μαζί με το Ποτάμι. Δεν αφήνουν, μάλιστα, ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Στ. Θεοδωράκης επέλεξε να πάει στο συνέδριο της Δράσης, όπου θα μιλήσει στην ίδια θεματική με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ