Σάββατο 4 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αύριο η εκδήλωση για τις εξόριστες γυναίκες στο Τρίκερι

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση στο Τρίκερι (Ν. Μαγνησίας), αύριο, Κυριακή, με θέμα «Τιμάμε τις αλύγιστες της ταξικής πάλης, τις εξόριστες γυναίκες στο Τρίκερι».

Στην εκδήλωση θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια μνημείου της ΚΕ.

Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει μουσικοθεατρικό αφιέρωμα.

Μετά το τέλος του προγράμματος, θα υπάρχει δυνατότητα ξενάγησης στο νησί. Στο χώρο θα υπάρχουν έκθεση φωτογραφικού υλικού και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Η αναχώρηση από την Αττική, για όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα γίνει αύριο, Κυριακή, στις 6.30 π.μ., από την πλατεία Καραϊσκάκη.

  • Η ΤΕ Βόλου του ΚΚΕ ενημερώνει τους συντρόφους και τους φίλους του Κόμματος που έχουν κρατήσει θέσεις για το καράβι που θα φύγει από το Βόλο ότι εξαιτίας της πολύ μεγάλης συμμετοχής ο απόπλους θα γίνει στις 8 π.μ. και όχι στις 10 π.μ. όπως είχε ανακοινωθεί. Το υπόλοιπο πρόγραμμα παραμένει ως έχει. Η αλλαγή ώρας αφορά μόνο όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή στις Οργανώσεις του Βόλου και όχι όσους θα έρθουν από άλλες πόλεις. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί όποιος θέλει να απευθύνεται στα γραφεία της ΤΟ Βόλου (Π. Μελά 65 - Γαλλίας, τηλ. 2421.033.200).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ