Σάββατο 4 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες των Οργανώσεων Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου, την Παιδαγωγική Ακαδημία του ΔΣΕ, που λειτούργησε το 1948 (στο πλαίσιο της δράσης της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ στην Πελοπόννησο). Συγκεκριμένα, ακολουθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Σήμερα, Σάββατο

-- Η ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας προβάλλει την ταινία «Παιδαγωγικό ποίημα», στο λαϊκό δημοτικό θέατρο (Γερμανού και Ηλείας), στις 8 μ.μ.

-- Η ΚΟΒ Καλαβρύτων διοργανώνει συζήτηση με θέμα «Το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου και οι Καλαβρυτινοί μαθητές του - Ο ρόλος του εκπαιδευτικού στη διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς», στην πλατεία Δάφνης, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Παναγιώτη Ρεκούτη.

Αύριο, Κυριακή

-- Η ΚΟΒ Εμπορίου - Υπηρεσιών Πάτρας προβάλλει την ταινία «Ο πρώτος δάσκαλος» του Α. Κοντσαλόφσκι, στο Σύλλογο Κεφαλλονιτών (Αράτου 39), στις 7 μ.μ.

-- Στις 8.30 μ.μ., στον κινηματογράφο στο Βαθύ Ιθάκης, διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα «Το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου και ο ρόλος του εκπαιδευτικού σήμερα», με ομιλητή τον Αριστείδη Δαμαλά, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 8/6

-- Η ΚΟΒ Αιγίου και η ΚΟΒ Εργαζομένων διοργανώνουν συζήτηση με θέμα «Το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου - Ο ρόλος του εκπαιδευτικού στη διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς», στα γραφεία του ΚΚΕ στο Αίγιο, στις 8 μ.μ., με ομιλήτρια την Βανέσα Οικονόμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ