Σάββατο 30 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Σάββατο

-- Η ΤΟ Πρέβεζας διοργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση στις 8.00 μ.μ., στην πλατεία της Κρυοπηγής με θέμα: «Η συμβολή της Κρυοπηγής στον ηρωικό αγώνα του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ. Μαθαίνουμε την πραγματική ιστορία, βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα για την πάλη στις σημερινές συνθήκες».

-- H ΚΟΒ Αγιάσου διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση στις 8 μ.μ., στην πλατεία της Αγιάσου, με ομιλητή τον Σταύρο Τάσσο, βουλευτή Λέσβου του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Καραβόσταμου Ικαρίας, στο πλαίσιο διημέρου εκδηλώσεων για τα 100χρονα του Κόμματος και τους ηρωικούς αγώνες των κομμουνιστών του νησιού μέσα από τον ΔΣΕ, πραγματοποιεί στις 5.30 μ.μ., ιστορικό περίπατο στον ιστορικό χώρο της Μάχης της Σχίζας (Πελεκητός).

-- Η ΤΕ Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ διοργανώνει παραδοσιακό - λαϊκό γλέντι με τον Γιώργο Μάγγα, στο Πολύκεντρο στην παραλία Αιγίου, στις 10 μ.μ.

Αύριο, Κυριακή

-- Η ΤΕ Σάμου πραγματοποιεί στις 11 π.μ., εκδήλωση τιμής στους μαχητές του ΔΣΕ στον Κέρκη (θέση Ξυνιάς, πρόσβαση από Κοσμαδαίους ή ανεμογεννήτριες).

-- Η ΚΟ Καραβόσταμου Ικαρίας πραγματοποιεί στις 8.30 μ.μ. πολιτική εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους ηρωικούς αγώνες των κομμουνιστών του νησιού, στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Καραβοστάμου, όπου έχουν προγραμματιστεί ομιλία και προβολή ταινίας με τίτλο: «Το Καραβόσταμο στα "πέτρινα χρόνια" - μαρτυρίες από τον τόπο μας».

-- H ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ και τo αντίστοιχο παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης στον Κοσμά Κυνουρίας, στις 11 π.μ., στο μνημείο. Στις 12 το μεσημέρι θα ακολουθήσει ομιλία στην κεντρική πλατεία του χωριού από στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ