Παρασκευή 3 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πάσσαρη συνέχεια...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν είχαμε υπόψη μας ότι ο χώρος των ΜΜΕ, διαθέτει τόσο πολλούς και τόσο καταρτισμένους αναλυτές αστυνομικών επιχειρήσεων! Ας τρέμει ο Πάσσαρης μήπως αναλάβει το Μέγκα ή ο Αντέννα τη σύλληψή του, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλιτώσει...

Αυτή η «αστυνομο-λαγνεία» που διακατέχει τους πάντες αυτές τις μέρες είναι σίγουρο πως δεν είναι κάλο σημάδι. Στο κάτω - κάτω τα θέματα που αφορούν την Αστυνομία είναι πρωτίστως πολιτικά και δευτερευόντως επιχειρησιακά, κι αυτό καλά θα κάνουν να το καταλάβουν, όσοι επιμένουν να σχολιάζουν το θέμα.

Μέσα στο χαμό «βγήκε λάδι» και ο αντιτρομοκρατικός νόμος στο μεταξύ. Χρησιμοποιήθηκε, λένε, για τις περαιτέρω διαδικασίες σύλληψης και δίωξης του Δημήτρη Πολυδωρόπουλου. Μα καλά, δεν είναι αποδεδειγμένα συνεργός του Πάσσαρη; Δε βρήκαν στο σπίτι του όπλα, διάφορα κλοπιμαία κλπ, κλπ; Χρειάζονταν τον αντιτρομοκρατικό για να λειτουργήσουν οι Αρχές;

Πάντως και στη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως και σε πολλές άλλες όπου εμπλέκεται η Ελληνική Αστυνομία και γενικώς οι κατασταλτικές Αρχές, υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία που δεν μπορούν (ή δε θέλουν) να φωτίσουν τα, κατά τα άλλα λεπτομερέστατα, ρεπορτάζ των τηλεοπτικών καναλιών.

Αλλά αυτό πάντα ίσχυε και πάντα θα ισχύει, όσο δεν υπάρχει πολιτική βούληση για πραγματική διαφάνεια σε αυτές τις ιστορίες.

ΤΟ ΘΕΜΑ είναι πάντως ότι ο Πάσσαρης δραπέτευσε ξανά, την ιδία ώρα που χιλιάδες Αθηναίοι θέλουν και δεν μπορούν να δραπετεύσουν από τη μεγαλούπολη και να παραθερίσουν στα νησιά του Αιγαίου. Τα μποφόρ βλέπετε... Πέρα από άλλες αντικειμενικές δυσκολίες.

Πάντως από σήμερα φαίνεται να ησυχάζει ο καιρός κι αυτό είναι καλό, οπότε τα λιμάνια ανοίγουν. Αφήστε λοιπόν τους βοριάδες για την κυβέρνηση και για το ΚΥΣΕΑ που συνεδριάζει σήμερα και απολαύστε τις διακοπές σας. Το αξίζετε!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ