Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ανακοίνωσε Ούκιτς η ΑΕΚ

Με διαδικασίες εξπρές η ΑΕΚ ολοκλήρωσε και επίσημα χτες την απόκτηση του Κροάτη γκαρντ Λένι Ούκιτς προκειμένου να καλύψει το κενό που προκαλεί η αποχώρηση του Αμερικανού Μαλίκ Χέρστον. Η Ενωση ήρθε σε συμφωνία για συνεργασία ενός χρόνου με τον 32χρονο παίκτη, ο οποίος υπενθυμίζεται πως έχει φορέσει στο παρελθόν και τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Ούκιτς με δηλώσεις του εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς και για τη μεταγραφή στην ΑΕΚ, για την οποία τόνισε πως γνωρίζει την ιστορία της και θέλει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μετά από δύο μέρες απουσίας ο Νικ Καλάθης τέθηκε ξανά στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στους κοιλιακούς. Την ίδια στιγμή, στην ομάδα αναμένεται να ενταχθεί τις επόμενες μέρες και ο Κρις Σίγκλεντον αφού, όπως όλα δείχνουν, οι υποχρεώσεις του στο κινεζικό πρωτάθλημα με την Γκουιζού οδεύουν προς το τέλος τους μιας και η ομάδα του χρειάζεται άλλη μια νίκη προκειμένου να εξασφαλίσει τον τίτλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Μέτσοβο λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στους κοιλιακούς και αναμένεται να μείνει εκτός και σήμερα κυρίως για προληπτικούς λόγους.

ΑΡΗΣ: Με προβλήματα απουσιών συνεχίστηκε στη Βουλγαρία η προετοιμασία του Αρη αφού ο τεχνικός του, Γιώργος Πρίφτης, στις τελευταίες προπονήσεις στερήθηκε τις υπηρεσίες των Μάικλ Τζένκινς, Θοδωρή Ζάρα, Διονύση Τάταρη, που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Στην ομάδα αναμενόταν να ενταχθεί χτες ο Αμερικανός σέντερ Ερικ Μπάκνερ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ