Τετάρτη 8 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Κρίνεται η τύχη του Φόρεστ

Η Πέμπτη είναι η ημέρα όπου θα κριθεί η τύχη τελικά του Φόρεστ στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός παίκτης θα ξαναπεράσει από το ιατρικό τιμ, το οποίο θα εξετάσει εξονυχιστικά την περίπτωσή του. Ο Φόρεστ υποφέρει από έναν τραυματισμό κοντά στην κνήμη και μέχρι την Πέμπτη θα περάσει από σειρά λεπτομερών εξετάσεων. Ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα κριθεί και το μέλλον του. Αυτή τη στιγμή, ο Τζέιμς Φόρεστ είναι παίκτης του Ολυμπιακού και θα συνεχίσει να είναι, εκτός αν οι εξετάσεις «αποφασίσουν» διαφορετικά. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο, ο Ηλίας Ζούρος δεν ανησυχεί ακόμα για την περίπτωση της αντικατάστασής του, καθώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο φαντάζει ιδιαίτερα μακρινό.

  • Μπορεί να έβγαλε τα πράσινα, αλλά απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα θα φορέσει τα «κίτρινα». Ο λόγος για τον Μίκαελ Κοχ που μάλλον θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μίκαελ Κοχ βρίσκεται μια ανάσα από την ομάδα των βορείων προαστίων, αφού φαίνεται να τον ικανοποιεί η πρόταση που του κατέθεσε η ομάδα. Την περασμένη Πέμπτη είχε γίνει μια διερευνητική επαφή του τεχνικού τιμ με το Γερμανό γκαρντ και σήμερα οι δυο πλευρές πέρασαν στο... ψητό! Οπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο Κοχ θα αποτελέσει την τέταρτη φετινή μετεγγραφή της ομάδας.
  • Μετά την επιστροφή του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο του Πανιωνίου ένας άλλος παίκτης της «παλιάς φρουράς» ετοιμάζεται και αυτός να πάει... πλατεία. Ο λόγος για τον Φάνη Χριστοδούλου, που πληροφορίες τον φέρνουν να σκέφτεται σοβαρά την ανάμειξή του με τα της παλιάς του ομάδας από κάποιο διοικητικό πόστο. Οσον αφορά τα μεταγραφικά οι Νάκιτς, Μίχαλος, Ντίκινς είναι τα πρώτα ονόματα που ακούστηκε ότι ενδιαφέρουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ