Τετάρτη 8 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Στον Πύργο τα σπουδαία

Με το παιχνίδι μεταξύ Πανηλειακού και Ιωνικού για τον 3ο Ομιλο (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα, συνεχίζεται σήμερα η 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά ύστερα από την περσινή περίοδο που αγωνίζονταν στην Εθνική Κατηγορία και επιθυμούν να κάνουν ένα επιτυχημένο ξεκίνημα στο θεσμό. Οι Πυργιώτες θα προσπαθήσουν, επίσης, να δείξουν ότι άδικα υποβιβάστηκαν την περίοδο που τελείωσε και μια καλή εμφάνιση, σε συνδυασμό με ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στους Νικαιώτες θα ήταν ό,τι καλύτερο, ειδικά στην πρώτη επίσημη εμφάνιση. Από την άλλη, η ομάδα του Ολεγκ Μπλαχίν, ύστερα από την επιτυχημένη πορεία στην κούρσα της Εθνικής Κατηγορίας, θα κυνηγήσει να επαναλάβει την επιτυχία αυτή. Ετσι, μια νίκη στην επίσημη πρώτη θα ανεβάσει το ηθικό, κάτι που είναι αναγκαίο, ειδικά στην αρχή της χρονιάς.

Στο γήπεδο του Βύρωνα, ο Αθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ξάνθη για τον 11ο Ομιλο (21.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). Οι δύο ομάδες, που αποτελούν ίδια περίπτωση με τον παραπάνω αγώνα, θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη, προκειμένου να ξεκινήσουν με επιτυχία τη νέα χρονιά. Τέλος, στο γήπεδο της Νεάπολης, για τον 8ο Ομιλο, η Χαλκηδόνα υποδέχεται τον Πανελευσινιακό (20.00).

  • Σε αγώνα του 4ου Ομίλου που έγινε στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής, η Παναχαϊκή επικράτησε με 3-0 του Παναιγιάλειου με τέρματα των Παπαδόπουλου (19'), Επαλέ (59') και Κομπαγιάσι (70').

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ