Πέμπτη 9 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΘΕΛΤΑ 4-3
Θετική... νίκη

Με δύο ξεσπάσματα, στο πρώτο αλλά και στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός πέρασε το δεύτερο φιλικό τεστ απέναντι στη Θέλτα. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 4-3 και έδειξαν αρκετά θετικά σημεία αλλά και αρκετά προβλήματα ειδικά στην αμυντική γραμμή.

Οι παίκτες του πειραϊκού συλλόγου μπήκαν με όρεξη στην αρχή του αγώνα και μόλις στο πρώτο λεπτό έδειξαν τις προθέσεις τους, όταν ο Τζόρτζεβιτς έβγαλε τη σέντρα από αριστερά αλλά η κεφαλιά του Αλεξανδρή δεν ήταν αρκετά απειλητική για τον Καβαλέρο. Ομως, δύο λεπτά αργότερα, ο Ζε Ελίας μπήκε στην περιοχή όπου και ανατράπηκε, κερδίζοντας το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Τζόρτζεβιτς κάνοντας το 1-0, ενώ ο Ζιοβάνι (30΄) σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα πέτυχε το 2-0. Η απάντηση των Ισπανών ήταν άμεση καθώς στο 35΄ ο Λόπεζ εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι ενώ στο 41΄ ο Μοστοβόι ισοφάρισε σε 2-2.

Στην επανάληψη, οι Ισπανοί ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ με ένα δυνατό σουτ του Μπόμπαν από το ύψος της περιοχής. Οι πολλές αλλαγές που έκανε ο Τάκης Λεμονής ανανέωσαν το ηθικό της ομάδας και έτσι στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ολυμπιακού ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 82΄ ο Αλβες ισοφάρισε σε 3-3 ενώ το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Τζιωρτζόπουλος αιφνιδιάζοντας τον Καβαλέρο με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθερόπουλος, Μπερμούδες (67΄ Κωστούλας), Μαυρογενίδης, Γιαννακόπουλος (63΄ Πατσατζόγλου), Καρεμπέ, Ανατολάκης (67΄ Αμανατίδης), Βενετίδης (78΄ Τζιωρτζόπουλος), Ζε Ελίας (Πουρσανίδης), Αλεξανδρής (63΄ Νινιάδης), Ζιοβάνι (63΄ Αλβες), Τζόρτζεβιτς.

ΘΕΛΤΑ: Καβαλέρο, Μπερίσο, Βάγκνερ (76΄ Τζοβανέλα), Καρπίν, Μοστοβόι, Γκουστάβο Λόπεζ (76΄ Μανόλο), Χουανφράν, Κοΐρα, Σέρτζιο, Λουσίν, Κατάνια (69΄ Μακάρθι).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ