Πέμπτη 9 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Νίκη αλλά και... προβλήματα

Περσινές δυσάρεστες καταστάσεις ήρθαν στο μυαλό του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου» αποφάσισαν χτες το μεσημέρι να μην αγωνιστούν στον διεθνή φιλικό αγώνα με την Πορτουγκέζε στο γήπεδο της Τούμπας. Ομως, η παρέμβαση του Σερβοέλληνα τεχνικού Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν καταλυτική καθώς τους δήλωσε πως πρέπει να... κάνουν πίσω και να αγωνιστούν για να μη γελοιοποιηθεί ο ΠΑΟΚ στο εξωτερικό. Αιτία για την παραλίγο... αποχή ήταν για άλλη μια φορά η καθυστέρηση των πληρωμών από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιώργο Μπατατούδη. Οσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα του χτεσινού φιλικού αγώνα, ο κυπελλούχος Ελλάδας επικράτησε με 3-0 χάρη στα τέρματα των Οκκά (17΄), Καραδήμου (57΄) και Λουτσιάνο (87΄).

  • Αναψε το... πράσινο φως στην Αρσεναλ για την απόκτηση του Στάθη Ταβλαρίδη από τον Ηρακλή. Ο Αρσέν Βενγκέρ αποφάσισε πως ο παίκτης κάνει για την ομάδα του και έτσι επισημοποιήθηκε στον «γηραιό» το ενδιαφέρον της απόκτησής του. Ο Ταβλαρίδης αναμένεται να υπογράψει για τέσσερα χρόνια στην αγγλική ομάδα ενώ για κάθε χρόνο συνεργασίας ο παίκτης θα πάρει 130 εκατομμύρια.
  • Τη λύση των συμβολαίων τους ζήτησε η ΠΑΕ Αρης από τους Μπα και Καραλιόπουλο και τώρα οι δύο παίκτες ψάχνουν να βρουν λύση στο πρόβλημα αυτό. Ο πρώτος ζήτησε προθεσμία να το σκεφτεί ενώ ο Καραλιόπουλος δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από την ομάδα. Πάντως αυτό που θέλουν οι άνθρωποι του Αρη είναι να ελευθερωθεί μία θέση στο ρόστερ αλλά η άρνηση του Ημαθιώτη αμυντικού τους ανάγκασε να του προτείνουν μεταγραφή στο Αιγάλεω.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ